Ετοιμη ΑΕΛ, αλλά όχι ο Ηρακλής

Δίκαιη νίκη των «βυσσινί» με 3-0 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, ενώ η είσοδος του Μπάτροβιτς ανέβασε τους φιλοξενούμενους στο β’ μέρος - Τα γκολ Ογκμποε (2), Κ. Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: 07 Νοε 2022 11:01 | Τελευταία ενημέρωση: 07 Νοε 2022 18:48

Το πρώτο λαρισινό ντέρμπι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Super League 2, από τα έξι της φετινής περιόδου, έγινε χθες ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και την ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας, όπου κέρδισε η γηπεδούχος με 3-0, χάρη σε τέρματα που πέτυχε ο Ογκμποε (15, 19) και ο Κώστας Παπαγεωργίου στο 23’, δίνοντας από νωρίς τέλος στην υπόθεση του νικητή.


Οι παίκτες του Παναγιώτη Γκουτσίδη έδειχναν στο πρώτο μέρος να χορεύουν στη βροχή και σαφώς παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι σε σχέση με τους αντίστοιχους του Ηρακλή. Δικαιολογημένα αφού χρειάζονται προσαρμογή, μια και ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να κάνει μεταγραφές επιπέδου Super League 2, καθώς μόλις πέντε μέρες νωρίτερα και αφού απορρίφθηκε η ένσταση του Πανδραμαϊακού, οριστικοποιήθηκε η άνοδός του. Το γεγονός ότι πρόλαβε να γίνει ΠΑΕ είναι ένας μικρός άθλος, αφού το ποσό που διέθεσε για μετοχικό κεφάλαιο και εγγυητική επιστολή δεν είναι ευκαταφρόνητο.
Οι παίκτες της ΑΕΛ έδειξαν σοβαρότητα στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να σβήνουν σε συνδυασμό με την άνοδο του Ηρακλή Λάρισας, που πολλά οφείλει στην είσοδο του Μπάτροβιτς, ο οποίος δεν ξεκίνησε το παιχνίδι.
Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος όταν πολλοί παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη αισθάνθηκαν δέος παίζοντας στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ του ενός Πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων.
Σίγουρα οι πανηγυρισμοί των φίλων της ΑΕΛ απόλυτα δικαιολογημένοι αφού η ομάδα πήρε «κεφάλι» από την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος και ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο ότι και πέρυσι κέρδισε με 3-0 δύο φορές τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά εκτός έδρας (σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο). Όταν βρίσκει αντιπάλους λαρισινές ομάδες εκμεταλλεύεται το άγχος των αντιπάλων απόλυτα.
Από την άλλη να αναφέρουμε και το ιπποτικό χειροκρότημα των ίδιων φιλάθλων όταν ο Ηρακλής Λάρισας τους χαιρέτησε φεύγοντας από το Αλκαζάρ. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική και η χαρά στην ΑΕΛ πολλαπλασιάστηκε από τους βαθμούς που έχασαν δύο συνδιεκδικητές της ανόδου, η Νίκη Βόλου και ο Πανσερραϊκός.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ό,τι έδειξε στα φιλικά έκανε πράξη ο Παναγιώτης Γκουτσίδης. Σύστημα 4-3-3 της ΑΕΛ, έχοντας τον Κώστα Θεοδωρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους: Θανάση Παπαγεωργίου (δεξιά), Ηλιάδη, Γκοτζαμανίδη (σέντερ μπακ), Κοσονού (αριστερά), στη μεσαία γραμμή ο Θωμαΐδης ήταν ο αμυντικός χαφ, με τους Πλέγα και Κ. Παπαγεωργίου πιο μπροστά. Στην επίθεση Νικολιάς (δεξιά), Πεντρόσο (αριστερά) και στην κορυφή ο Όγκμποε.
Ο τεχνικός του Ηρακλή Παναγιώτης Διλμπέρης στο 4-1-4-1 ξεκίνησε με τον Κουτζαβασίλη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους: Μάριο Καψάλη (δεξιά) Γκαλίτσιο, Στέργιο Καψάλη (σέντερ μπακ), Γκουγκούδη (αριστερά). Πιο μπροστά ήταν ο Αλτάνης και στη μεσαία γραμμή οι: Λεσάι (δεξιά) Μπάμης, Τσιμίκας, Τασιούλης (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης ο Όμηρος Συρεγγέλας.
Από την αρχή η ΑΕΛ πήρε τα ηνία του αγώνα με τον Ηρακλή, που για πρώτη φορά πέρασε τη μεσαία γραμμή στο 7’ σε μια σέντρα - σουτ του Λεσάι που ήταν εύκολη λεία για τον Κώστα Θεοδωρόπουλο.
Μάλιστα η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν από φάουλ του Κώστα Παπαγεωργίου ο Θανάσης Παπαγεωργίου έπιασε κεφαλιά που απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης. Το εκτέλεσε ο Κ. Παπαγεωργίου και η κεφαλιά του Ηλιάδη κατέληξε άουτ.
Τελικά στο 15’ από σέντρα του Πεντρόσο από αριστερά και λάθος αμυντικού του Ηρακλή ο Όγκμποε έγινε παραλήπτης της μπάλας και έκανε το 1-0.
Τέσσερα λεπτά αργότερα από σέντρα του Θωμαΐδη η μπάλα έφθασε στον Πεντρόσο, που με ...καραμπόλα τροφοδότησε τον Όγκμποε, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.
Στο 21’ ο Κουτζαβασίλης αποκρούει σουτ του Πεντρόσο, αλλά δύο λεπτά αργότερα δεν μπορεί να κάνει το ίδιο σε σουτ του Κώστα Παπαγεωργίου έξω από τη μεγάλη περιοχή, που με τη βοήθεια μιας κόντρας έκανε το 3-0.
Στο 33’ είναι η πρώτη φορά που ο Ηρακλής Λάρισας απείλησε, όταν μετά από σέντρα του Τασιούλη από δεξιά ο Θ. Παπαγεωργίου λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
Στο 36’ τελειώνει ο χορός των ευκαιριών του πρώτου μέρους όταν ο Θανάσης Παπαγεωργίου από δεξιά κάνει σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Πεντρόσο καταλήγει άουτ.
Στο δεύτερο μέρος είδαμε άλλο παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές επηρεασμένους από τη συνεχή βροχή να μην μπορούν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο, ενώ οι αλλαγές του Διλμπέρη βελτίωσαν την εικόνα του Ηρακλή. Το 3-0, όμως, δεν άφηνε περιθώρια για σκέψεις… Στο 56’ ένα μακρινό σουτ του Συρεγγέλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 78’ την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Μαυριά.
Οι περισσότερες αλλαγές έδειξαν να μπήκαν απλά για τη συμμετοχή στους στατιστικούς πίνακες…
Στο 88’ από ένα φάουλ του Τσιμίκα ο Γκαλίτσιος έκανε κεφαλιά που μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος, ενώ στο 90’+3’ ο Αντράντα κάνει κάθετη πάσα, αλλά ο Καλουτσικίδης που προσπάθησε να βρεθεί στην τροχιά της μπάλας δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίωρο είχε όλη την ομάδα στα καλύτερά της… Ο Θεοδωρόπουλος θεατής, η άμυνα δεν πιεζόταν και ανέβαιναν εύκολα στην επίθεση Ηλιάδης και Γκοτζαμανίδης, αλλά και τα πλάγια μπακ. Ο Κώστας Παπαγεωργίου εξελίσσεται στον κορυφαίο φέτος παίκτη, έχοντας κοντά του σε απόδοση τον Θωμαΐδη. Ο Πεντρόσο έκανε σπουδαίο παιχνίδι, ο Όγκμποε γνωστός σκόρερ από πέρυσι, ενώ ο Νικολιάς δεν βοηθήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο για να προφέρει το θέαμα που ήθελε η εξέδρα. Καλός ο Πλέγας… Οι αλλαγές δεν φάνηκαν…
Από τον Ηρακλή καλύτερος ο Μπάτροβιτς που όταν μπήκε βοήθησε και ακολούθησε ο Λεσάι, ενώ η άμυνα ταλαιπωρήθηκε από τους «βυσσινί». Ο Γκαλίτσιος πάντως ήταν σαφώς καλύτερος… Σίγουρα για την αξία των παικτών θα μπορούμε να μιλήσουμε μόλις προσαρμοστούν στην κατηγορία και αν θέλουν να πετύχουν την παραμονή πρέπει να πάρουν γρήγορα βαθμούς σε ένα Πρωτάθλημα 28 αγωνιστικών.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Σαν διαιτητής ο κ. Θεοχάρης (Θεσσαλίας) θα κριθεί σε πιο δύσκολο παιχνίδι… Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Ηλιάδης, Αλτάνης, Λεσάι, Σούμπασης. Σωστοί στις υποδείξεις οι δύο βοηθοί: Μπάλας (Τρικάλων), Γάκος (Φθιώτιδας).

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Αθ. Παπαγεωργίου (85’ Καλουτσικίδης), Κοσονού (85’ Μαϊδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας (80’ Αντράντα), Κ. Παπαγεωργίου (66’ Μαυριάς), Θωμαΐδης, Όγκμποε, Πεντρόσο, Νικολιάς (65’ Μιλτιάδης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Μ. Καψάλης (40’ λ.τ. Καμπέρης), Γκαλίτσιος, Στ. Καψάλης, Γκουγκούδης, Μπάμης, Τασιούλης (58’ Μπάτροβιτς), Αλτάνης (58’ Σούμπασης), Συρεγγέλας (81’ Χρηστίδης), Τσιμίκας, Λεσάι (81’ Εσκουρέδο).

 

Αγωνία για Μάριο Καψάλη…

Στο 40’ της αναμέτρησης τραυματίστηκε ο Μάριος Καψάλης του Ηρακλή Λάρισας και σήμερα στη μαγνητική θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Εκφράζονται φόβοι για μερική ρήξη χιαστού και αν συμβεί αυτό θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες.

 

Πανό για συνοπαδό ανήρτησε ο Σύνδεσμος φιλάθλων MONSTERS και οι οπαδοί γονάτισαν για να τιμήσουν τη μνήμη του. Πήγε στο «βυσσινί» club του Παραδείσου.

 

Προεδρικό επεισόδιο για μια ανθοδέσμη...

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, λεκτική ένταση υπήρξε μεταξύ των προέδρων των δύο ομάδων, ΑΕΛ και Ηρακλή Λάρισας, με αφορμή την πρόθεση του Ηρακλή Λάρισας να καταθέσει μια ανθοδέσμη στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος Χαράλαμπος Μπλιώνας.
Ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρος Ιωακείμ, σε δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα: «Θέλω να συγχαρώ την ΠΑΕ ΑΕΛ για τη σημερινή της νίκη και να της ευχηθώ ολόψυχα να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Η νίκη της ΑΕΛ ήταν δίκαιη, αφού παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη και πιο έτοιμη από εμάς. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τη σωτηρία. Πέρα, όμως, από το αγωνιστικό κομμάτι, θα ήθελα να ενημερώσω τους φιλάθλους της Λάρισας ότι ως Διοίκηση του Ηρακλή εκδηλώσαμε την επιθυμία να αφήσουμε μια ανθοδέσμη στη θύρα 10 για τον Χαράλαμπο Μπλιώνα, κάτι που δεν μας επετράπη από τη διοίκηση της ΑΕΛ», για να απαντήσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ως εξής: «Καλό είναι η κοινή γνώμη να γνωρίζει ότι δεν είναι αρμόδια η οποιαδήποτε ΠΑΕ για να δώσει έγκριση για οτιδήποτε αφορά στην απόκλιση από την ομαλή ροή της διαδικασίας ενός επαγγελματικού αγώνα, αλλά η διοργανώτρια, η οποία και δεν είχε ενημερωθεί έγκαιρα για οτιδήποτε αφορούσε στη σημερινή αναμέτρηση. Φυσικά, αντίστοιχη ενημέρωση δεν υπήρξε εγκαίρως ούτε προς τη γηπεδούχο ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου να προβεί εκείνη στις απαιτούμενες διαδικαστικές ενέργειες. Ας μη δημιουργούμε, λοιπόν, εντυπώσεις όταν δεν γνωρίζουμε! Παρότι αντιλαμβανόμαστε την αγωνία κάποιων να κατασκευάσουν εντυπώσεις σε βάρος της ΑΕΛ, τους αγνοούμε... Η σημερινή νίκη είναι έτσι κι αλλιώς αφιερωμένη σε όλους τους Λαρισαίους και τους απανταχού φιλάθλους της ΑΕΛ. Επιπροσθέτως, υπενθυμίζουμε ότι η τελετή μνήμης για τον Χαράλαμπο Μπλιώνα, με ανοιχτή παρουσία όλων των Λαρισαίων που το επιθυμούσαν, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στον φιλικό αγώνα με τη Βέροια».

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ:
Επιτέλους το πρώτο παιχνίδι…

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε τα ακόλουθα: «Ήταν επιτέλους το πρώτο παιχνίδι του Πρωταθλήματος και για εμάς ήταν ό,τι καλύτερο να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα αυτό το διάστημα. Ο Ηρακλής Λάρισας είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην ίδια πόλη, είχε διάθεση να κάνει ό,τι καλύτερο στο πρώτο του ματς στην κατηγορία και ως γνωστόν οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες. Γι’ αυτό κι εμείς είχαμε θέληση, σοβαρότητα και πάθος από το πρώτο λεπτό, προκειμένου να καθαρίσουμε το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, όπως και έγινε, και μετά να κάνουμε διαχείριση. Πιστεύω ότι αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα όσον αφορά την επιπολαιότητά μας, καθώς κάνουμε πολλά λάθη νομίζοντας ότι έχει τελειώσει το παιχνίδι, τότε θα έχουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα, όντας σοβαροί και πειθαρχημένοι μέχρι το 90′. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, έτσι έχουμε πει με τα παιδιά, ώστε να κάνουμε στο τέλος τις προσθέσεις των βαθμών και να είναι υπέρ μας για να βγάλουμε την ομάδα στην ανώτερη κατηγορία».
Από πλευράς παιχτών της ΑΕΛ μίλησε ο Κώστας Πλέγας, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο ανυπομονούσαμε εδώ και καιρό, ξέραμε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να προηγηθούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, σίγουρα η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, ήταν άλλωστε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος απόλαυσε το παιχνίδι και χάρηκε που είδε την ομάδα να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο».

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ:
Δεν είναι αυτό που οραματιστήκαμε

Ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας κ. Παναγιώτης Διλμπέρης δήλωσε τα ακόλουθα:
«Να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά στη Super League 2 που μόλις ξεκίνησε, όπως και στην ΑΕΛ που εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους της.
Σίγουρα η πρεμιέρα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους σε σχέση με αυτό που οραματιστήκαμε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Είναι ένα ματς που όταν χάνεις 2-0 στο 20’, δεν μπορείς να κάνεις πολλά σχόλια. Μόλις ήρθε και το τρίτο γκολ, «κλείδωσε» η αναμέτρηση.
Και οι δύο ομάδες έχω την αίσθηση ότι από εκεί και έπειτα διαχειριστήκαμε το παιχνίδι για να μη βγούμε «λαβωμένοι». Έχουμε, ήδη, έναν τραυματισμό και θα περιμένουμε την αυριανή μαγνητική.
Είχαμε τονίσει στην ομάδα μας ότι η έδρα που λέγεται Αλκαζάρ είναι δύσκολη και με συγκεκριμένες απαιτήσεις. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες που θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά είμαι από αυτούς που δεν στέκονται σ’ αυτές. Θεωρώ πως δεν θα μας βελτιώσουν σαν ανθρώπους. Θα αξιολογήσουμε αυτό που είδαμε, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και είναι σίγουρο πως σε σχέση με αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα στο τερέν με την προετοιμασία δεν έχει καμία σχέση.
Είμαι αισιόδοξος κι έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Θα ενισχύσω την προσπάθειά τους κι αρχής γενομένης από το επόμενο ματς θα έχουμε μία διαφορετική αγωνιστική εμφάνιση και ταυτόχρονα θα αρχίσουμε να παίρνουμε και τους πολύτιμους βαθμούς για την υλοποίηση του στόχου που λέγεται γρήγορη κι εύκολη παραμονή».
*Ο αρχηγός του Ηρακλή Λάρισας, ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, είπε τα εξής: «Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και στην ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζαμε πως είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι κι εκτός έδρας. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε βάσει ενός σχεδίου, το οποίο δεν ξέρω γιατί δεν ακολουθήσαμε σήμερα και υπεύθυνοι είμαστε οι ποδοσφαιριστές.
Είμαστε μία ομάδα με νέα παιδιά, χωρίς τον κορμό που έχει η ΑΕΛ. Θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με πρώτο ματς αυτό με τον Απόλλωνα Πόντου, όπου πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2 έχουν ως εξής:
Βέροια-ΠΑΟΚ Β’    1-1
Πανσερραϊκός-Θεσπρωτός     1-1
Απόλλων Πόντου-Διαγόρας    0-1
ΑΕΛ-Ηρακλής Λάρισας    3-0
Μακεδονικός-Νίκη Βόλου    2-0
ΠΟΤ Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας    1-1
Παναθηναϊκός Β’-Απόλλων Λάρισας    Σήμερα
Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΕΛ    3
Μακεδονικός    3
Διαγόρας Ρόδου    3
Αλμωπός Αριδαίας    1
Βέροια    1
Ηρακλής    1
Θεσπρωτός    1
ΠΑΟΚ Β’    1
Πανσερραϊκός    1
Αναγέννηση Καρδίτσας    0
Απόλλων Λάρισας    0
Παναθηναϊκός Β    0
Απόλλων Πόντου    0
Νίκη Βόλου    0
Ηρακλής Λάρισας    0

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2 έχουν ως εξής:
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ Β’    1-0
Α.Ο. Επισκοπή-Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’    1-1
Π.Σ. Καλαμάτα-ΠΑΣΑ Ηρόδοτος    2-0
Αιγάλεω Α.Ο.-Ο.Φ. Ιεράπετρας    0-2
Ηλιούπολη-Κηφισιά Α.Ε.    0-2
Χανιά-Παναχαϊκή    1-2
ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική    Σήμερα
Ρεπό: Καλλιθέα.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Καλαμάτα    3
Κηφισιά    3
Ο.Φ. Ιεράπετρας    3
Παναχαϊκή    3
Απόλλων Σμύρνης    3
Α.Ο. Επισκοπής    1
Ολυμπιακός Β’    1
Καλλιθέα    0
ΠΑΟ Ρουφ    0
Προοδευτική    0
ΠΑΕ Χανιά    0
ΑΕΚ Β’    0
Α.Ο. Αιγάλεω    0
Ηλιούπολη    0
Ηρόδοτος    0

 

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας
Φωτ.: Κων. Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass