ΑΕ Κιλελέρ: Απολαμβάνει τη …μοναξιά της κορυφής

Με οδηγό τον Κουβελά πέτυχε το «3 στα 3» - Νέο ξέσπασμα του Αχιλλέα Φ. *Χιτσκοκικό φινάλε σε Τσαριτσάνη, Δαμάσι - Σημαντικό «διπλό» για Φαλανιακό - «Εσπασε το ρόδι» ο Σμόλικας - Ισοπαλία στο Μαυροβούνι - Πήρε φόρα ο Παναγροτικός

Δημοσίευση: 07 Νοε 2022 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 07 Νοε 2022 18:51

Συναρπαστική σε εξέλιξη ήταν η χθεσινή 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ που ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την Α.Ε. Κιλελέρ η οποία βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα διατηρώντας το απόλυτο.


Συνοπτικά τα χθεσινά ματς:

Συκούριο-Φαλανιακός    0-1
Μακρυχώρι-Παναγροτικός    0-4
Αχιλλέας Φ.-Δήμητρα Γιάνν.    5-0
Μαυροβούνι-Μελισσοχώρι    1-1
Κιλελέρ- Βλαχογιάννι    3-0
Οικονόμος -Τύρναβος 2005    2-1
Δαμασιακός-Γόννοι    1-1
Σμόλικας-Πελασγιώτιδα    3-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α.Ε. Κιλελέρ    8-0    9
Αχιλλέας Φ.    13-1    7
Δαμασιακός    8-1    7
Φαλανιακός    3-2    6
Οικονόμος    3-4    6
Μαυροβούνι    5-2    5
Μελισσοχώρι    5-4    5
Σμόλικας    4-2    4
Συκούριο    4-4    4
Γόννοι     2-5    4
Παναγροτικός    8-7    3
Βλαχογιάννι    5-7    3
Μακρυχώρι    5-9    3
Πελασγιώτιδα    3-7    1
Δήμητρα Γιάνν.    0-8    0
Τύρναβος    1-14    0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/11, 15:00)
Δαμασιακός-Κιλελέρ
Βλαχογιάννι-Συκούριο
Γόννοι-Αχιλλέας Φ.
Φαλανιακός- Μακρυχώρι
Δήμητρα Γιάνν.-Οικονόμος
Παναγροτικός-Σμόλικας
Τύρναβος 2005-Μελισσοχώρι
Πελασγιώτιδα-Μαυροβούνι

 

ΚΙΛΕΛΕΡ    3
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ    0
Με πρωταγωνιστή τον Κουβελά η Α.Ε. Κιλελέρ επικράτησε της Δόξας Βλαχογιαννίου με 3-0 και πλέον βρίσκεται μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ. Ο «συνήθης ύποπτος» άνοιξε το σκορ στο 11’ μετά από ασίστ του Βαγενά και στο 33’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μετά από έξυπνη πάσα του Χασομέρη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 47’ ο Ντιντής που έκλεψε την μπάλα, τρίπλαρε τον αντίπαλο αμυντικό και πλάσαρε εύστοχα.
Διαιτητές: Τσιοφλίκη, Νάκας, Βασιλός.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κ. Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής (60’ Παπαγεωργίου), Τσακίρης, Αντωνίου, Μπαρούτας, Αργύρης (22’ λ.τ. Ντιντής), Χασομέρης, Γκουγκουλιάς (65’ Χατζησαββίδης), Βαγενάς, Αναγνώστης (65’ Νικολαΐδης), Κουβελάς (60’ Φασούλας).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Χ. Νούσιας): Παπαϊωάννου, Παληγιάννης, Φράντζας (46′ Νέτζο), Λάλος, Γκουρομπίνος Δ., Πέτρου, Κυπαρίσσης, Αλεξίου (64′ Κωνσταντινίδης), Λάκης (46′ Γκουρομπίνος Μ., 89′ Παπανικολάου), Γελαλής, Ιωαννίδης (76′ Φακίτσας).

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.    5
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝ.    0
Τη δεύτερη νίκη του σημείωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με το επιβλητικό 5-0 επί του της Δήμητρας Γιάννουλης. Οι παίκτες του Κ. Νεμπεγλέρα μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και στο 26’ ο Λάιος άνοιξε το σκορ.
Στην επανάληψη η Δήμητρα Γιάννουλης προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον Καρέλα στο 54’, όμως ο Σταυράκης κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Από εκεί και πέρα και συγκεκριμένα στο 56΄ ο Παπακωνσταντίνου με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, στο 70’ ο Κουμπούρας με δυνατό σουτ έκανε το 3-0, ενώ στο 78’ ο Κερμελίδης με δυνατό σουτ πέτυχε το 4-0. Ο τελευταίος στο 90’ μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Διαιτητές: Δημεράς, Παραφέστας, Μπλιώνας
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Κ. Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Κούλπας, Κουμπούρας, Δημολιός, Καραμπούζης, Λάιος (80’ Χουσενάι), Καραλούλης (58΄Πασσάς), Γκαραλιάκος (80’ Σάρα), Μπλατσέρης, Παπακωνσταντίνου (70’ Αετόπουλος), Κερμελίδης.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχ. Μανάκας): Βιλανάκης, Αρσένης, Μπουκουβάλας, Αλατάς, Ντελής, Μπαμπάλης (84’ Καστρινός), Νάστας (84’ Χατζηγρηγορίου), Καρέλας (65’ Μπόντε), Καρβούνης (75’ Γκαλκανόπουλος), Σαπάκος (48’ Αθανασιάδης), Ματσικόπουλος.

 

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ    1
ΓΟΝΝΟΙ    1
Σ’ ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, Δαμασιακός και Όλυμπος Γόννων μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να διατηρήσουν το απόλυτο, ωστόσο απέφυγαν τα χειρότερα στο 90’ με το γκολ του Δεληχά (κεφαλιά σε σέντρα του Κυριάκου).
Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν με τον Κόκρα στο 23’ (με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής).

 

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Δαμασιακού εκφράζει τις ευχές της στον Γιάννη Ιωαννίδη για τον γιο του που έφερε στον κόσμο η γυναίκα του. Να είναι καλότυχο, γερό και δυνατό.
Διαιτητές: Ι. Ντελέζος, Δ. Κοτούμπας, Κουρέτσος.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Φ. Πλίτσης): Γεωργούλας, Μπακαΐμης Στ., Λέτσιος Αστ., Οικονόμου (80’ Κυρατζής), Καρακάνος, Δούκας, Μουσιάρης Δ., Τσούτσας, Δημητρέλης (65’ Τσιάλτας), Κυριάκος, Τσιάγκος (65’ Δεληχάς).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Μουζακίτης, Ζαΐρές Γ., Τσιντζιλώνης, Μπούμπουλης Αθ., Μπουζούκας, Γκαμπέτας, Γαγάρας, Σερίφης, Μπούμπουλης Ευαγ. (80′ Τσούγιας), Μάντζαρης, Κόκρας (76′ Χατζηκρανιώτης).

 

ΣΥΚΟΥΡΙΟ    0
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    1
Ο ικανότατος επιθετικός Τσιάκος κράτησε ζωντανό τον Φαλανιακό μέσα στο Συκούριο και χάρισε στην ομάδα του μία πολύ σημαντική νίκη με 1-0. Ο «χρυσός» σκόρερ των φιλοξενουμένων «χτύπησε» στο 12ο λεπτό, αξιοποιώντας τη σέντρα του Αλατά. Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.
Από κει και πέρα ο Κίσσαβος πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε κυρίως με τους Κορδέλα, Τζιούρα και Ραμάι.
Διαιτητές: Φακής, Μίχος, Παπαγεωργίου.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Απ. Τσιανάκας): Γιάκου, Αγγέλης, Χάμος, Λανάρας, Κουλουκτσής, Νεμπεγλέρας (64′ Πλιάγκας), Κορδέλας, Ραμάι, Τζέκα, Τζιούρας, Κώτσιας (70′ Φαρμάκας).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Πανταζής Γ. (15′ λ.τ. Καρυώτης), Πάνου, Γκανάτσας (70′ Παπαγεωργίου), Στάμου, Κουρτεσιώτης, Κυρίτσης, Καρακίτσιος (65′ Λυγούρας), Πανταζής Θ. (65′ Δημήρης), Τσιάκος, Αλατάς (70′ Ντανίκας Ι.).


ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ    2
ΤΥΡΝΑΒΟΣ    1
Παρά την υπεροχή που διατήρησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης «έπαιξε με τη φωτιά» και την τελευταία στιγμή απέφυγε το «έγκαυμα» με αντίπαλο τον Τύρναβο 2005, τον οποίο υπέταξε με σκορ 2-1, στην πρώτη επίσημη φετινή παρουσία του στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας».
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Τσαριτσανιώτες, καθώς μόλις στο 3’ μετά από ενέργεια του Δραχαλίβα, ο Κίτσιος με σουτ άνοιξε το σκορ.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν «κλειδώσει» τη νίκη, καθώς έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Δραχαλίβα (10’), Κίτσιο (50’, 64’) και Ντούφα (61’), ενώ ο Τύρναβος είχε μία καλή στιγμή με τον Ρ. Τσατσελάρι (74’).
Στο 81’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Τσατσελάρι (ανετράπη από τον τερματοφύλακα Ν. Δραχαλίβα) το οποίο αξιοποίησε ο Γαλάρας ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο 84’ ο Ρ. Τσατσελάρι έπιασε σουτ που έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Προ του φάσματος της βαθμολογικής απώλειας, οι παίκτες του Οικονόμου ανασυντάχθηκαν και στο 86’ καλοχτυπημένο φάουλ του Ντούφα εξουδετέρωσε ο Βλιώρας, ενώ τη λύση έδωσε στο 90’+1’ ο χαρισματικός Στέλιος Δραχαλίβας που ολοκλήρωσε με άψογο πλασέ την ατομική του προσπάθεια γράφοντας το 2-1, μέσα σε αποθέωση.
Οι Τυρναβίτες δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους «λέξη» και στο 90’+4’ ο μέχρι πριν ένα χρόνο «πράσινος» Κατσαρός σούταρε για να αποκρούσει ο Ν. Δραχαλίβας, διαφυλάττοντας οριστικά πλέον το «τρίποντο».
Διαιτητές: Κοσμάνος, Δεδικούσης, Αναστασίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γ. Λυκοκώστας – Ν. Καραμήτσιος): Ν. Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Αλεξόπουλος, Καραμπίνας (31’ λ.τ. Ντούφας), Λαγιόκαπας (84’ Δ. Μουλτσιάς), Πάτσης (41’ λ.τ. Πούτας), Κίτσιος, Καρβούνης, Στ. Δραχαλίβας.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γ. Φτεργιώτης): Βλιώρας, Καρράς, Σιούτη, Φούντας, Παπαγεωργίου, Μπαλκούρας, Πέτρο (46’ Μπάκος), Κατσαρός, Ρ. Τσατσελάρι, Λ. Τσατσελάρι (54’ Γαλάρας), Τσέσμα (78’ Χότζα).
* Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το πρωί στην περιοχή, αναβλήθηκε με απόφαση του Δήμου Ελασσόνας η τελετή εγκαινίων του αναβαθμισμένου γηπέδου Τσαριτσάνης και θα πραγματοποιηθεί πριν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα.
* Η διοίκηση του Οικονόμου εκφράζει τα συγχαρητήριά της προς τον γιατρό της ομάδας και πρώην πρόεδρο Κώστα Βατάλη για την ανάληψη των καθηκόντων του συντονιστή του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

 

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ    1
ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ    1
Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο Μαυροβούνι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Αστέρα Μελισσοχωρίου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Νικόλι, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα Μπρέλλα και πλάσαρε σε κενή εστία.
Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 65’ με τον ο Μπέτση.
Διαιτητές: Βλιώρας, Νίκζας, Θ. Βαλιώτης.
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δ. Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Μπάγκας Κ., Κολιοφούτης (75′ Θάνος), Κακαζούκης, Μπατζέλας Β., Φακίτσας (59′ Σπανός), Μπατζέλας Ν., Μπέτσης, Ράχης (46′ Ακριβόπουλος), Πράπας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Μ. Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Γουργιώτης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Βασιλειάδης (88′ Δεμερτζής), Περδίκης, Νικόλι (70′ Παραφέστας), Καραμάνος, Καζάκος (65′ Καφαντάρης).

 

ΣΜΟΛΙΚΑΣ    3
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ    0
Την πρώτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση πανηγύρισε ο Σμόλικας Φαλάνης που νίκησε την Πελασγιώτιδα με 3-0.
Μόλις στο 8’ ο Κόκκινος με πλασέ και μετά από ασίστ του Σκούπρα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 59’ ο Ντούρας ύστερα από κάθετη πάσα του Γκαλμπογκίνη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 81’ με κεφαλιά ο Χαζίζι.
Διαιτητές: Κοντογιώργος, Γκαρέλης, Καρακώστας.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Ε. Τζιόλας): Γραβάνης, Τάφα, Σκούπρας, Πατσής (88′ Λιάνος), Λιάκος, Νιεπέτρι, Γκαλμπογκίνης, Κόκκινος, Μπάκος (82′ Βογιατζής), Ντούρας (68′ Ντανίκας), Χαζίζι.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής): Παπαγιάννης, Σέντζας, Δάσσιος Ι., Καρακώτσογλου (46′ Ντογκάνι), Ιορδανίδης, Κουπατσιάρας, Τσιγγάνης, Χριστοδουλάτος (55′ Κουσιώρας), Χριστώνης, Οσμάνι, Χατζής Κ. (65′ Γελαλής).

 

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ      0
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ    4
Αυτό που έψαχνε ο Παναγροτικός το βρήκε χθες στο γήπεδο Μακρυχωρίου κερδίζοντας με 4-0 τον τοπικό Αετό. Οι παίκτες του Γ. Μάτου ήθελαν ένα ξέσπασμα, καθώς ένιωθαν ότι τα προηγούμενα δύο αποτελέσματα δεν αντανακλούσαν τις δυνατότητές τους και το έπραξαν.
Ο Γκανάβας μόλις στο 1ο λεπτό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκουντίκα και στο 58’ με πλασέ ύστερα από ασίστ του Δ. Μανακούσιου πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα των φιλοξενουμένων, ενώ ακολούθησε ο Χριστοδούλου με άλλα δύο, στο 76’ με πλασέ μετά από πάσα του Δ. Μανακούσιου και στο 77’ με νέο πλασέ.
Διαιτητές: Σκάρπας, Στάικος, Μπουρονίκος.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Θοδωρής Στεργιάδης): Τσικρίκης, Μπλάντας (58′ Πέππας), Μητσογιάννης (77′ Σαμαράς), Νικολακούλης, Τσιάμης, Χουτεσιώτης, Μανωλόπουλος, Χίσα, Γκαμπούρας, Χοτάι (77′ Δεμίσης), Τσαπατόρης.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γ. Μάτος): Παπαγούλας, Ακρίβος, Σώκος, Περήφανος (75’ Πετράκης Χρ.), Παπακώστας Αθ., Παπακώστας Ηλ., Παπαθανασίου, Γκουντίκας (65’ Χριστοδούλου), Μανακούσιος Δ., Γκανάβας (77’ Μανακούσιος Θ.), Ρακίτι.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass