Αλλάζουν θέση οι πάγκοι στο Αλκαζάρ…

*FAIR PLAY ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 29 Οκτ 2022 21:05

Μετά από 17 περίπου χρόνια οι πάγκοι των ομάδων στο Αλκαζάρ αλλάζουν θέση προσωρινά λόγω της κατασκευής του νέου ταρτάν.

Συγκεκριμένα, αυτό είχε να συμβεί από την εποχή που κατασκευαζόταν το στέγαστρο. Οι πάγκοι των ομάδων θα μετακινηθούν μπροστά από τη ΘΥΡΑ-10, όπου εκεί οι φίλαθλοι θα είναι προνομιούχοι, καθώς στον αυριανό φιλικό αγώνα με τη Βέροια (15.00) και τον αγώνα της πρεμιέρας Πρωταθλήματος της Super League 2 με τον Ηρακλή Λάρισας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν από πολύ κοντά τις αντιδράσεις προπονητών και παικτών.
Μόνος προβληματισμός λογικά θα είναι ότι οι πάγκοι που θα κάθονται οι ομάδες θα έχουν κόντρα τον ήλιο (εκτός αν υπάρξει κακοκαιρία ή συννεφιά...), αλλά το έργο επιβάλλεται να συνεχιστεί λόγω ρήτρας που υπάρχει για την ολοκλήρωσή του.
Στο μεταξύ, ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Μαξιμένκο, Ραμίρες και Κούστα. Μάλλον θα απουσιάσουν και από το πρώτο επίσημο παιχνίδι.
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή και το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί τεστ Πρωταθλήματος.
Στο μεταξύ, ο Ηρακλής Λάρισας προχώρησε σε μια κίνηση fair play, αφού παρότι δίνει σήμερα φιλικό αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας στο Ael Fc Arena κεκλεισμένων των θυρών, αποφάσισε να επιτρέψει την είσοδο του προπονητικού τιμ των «βυσσινί» στον αγώνα. Στέλεχος του Ηρακλή έλεγε… «δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα…».
Χθες οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ προπονήθηκαν νωρίς το πρωί και ορισμένοι εκμεταλλεύτηκαν τις υπόλοιπες ώρες για να πάνε σε αγαπημένα μέρη, όπως δείχνει και η φωτογραφία που ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γκοτζαμανίδης με τον Τσούμανη, τον Κοσσονού και τον Αντράντα που δείχνει να εγκλιματίζεται...
ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
Επιστολή στην ΕΡΤ έχει στείλει εδώ και αρκετές μέρες η Super League 2, ώστε να λυθεί επιτέλους το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων (εκκρεμεί ακόμη η καταβολή του περσινού πριμ κατάταξης) και αναμένει απάντηση ως την Τρίτη (01/11), όποτε και προγραμματίστηκε συμβούλιο.
Νωρίτερα την ίδια ημέρα έχουν κληθεί από την ΕΕΑ οι ΠΑΕ Ηρόδοτος και Απόλλων Λάρισας. Η Επιτροπή περιμένει παράλληλα και τους φακέλους των ομάδων που προβιβάστηκαν τελευταίες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 13:00 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Ενημέρωση σχετικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΕΡΤ.
2. Ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
3. Αγωνιστικά Θέματα.
4. Διάφορα Θέματα».

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ
Οι παλαίμαχοι της ΠΑΕ ΑΕΛ κατέθεσαν στην ΠΑΕ πρόταση να αναφέρεται ως συνδιοργανωτής σε κάθε τους εκδήλωση στο μέλλον και κάλεσαν στελέχη της ομάδας να παραστούν τη Δευτέρα στον αγώνα που θα δώσουν στα Γιαννιτσά, στη μνήμη του Γιώργου Τσιμπίνη.

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ
Στον αυριανό αγώνα πριν την έναρξη, όλοι όσοι θα αποτελούν την αποστολή της ΑΕΛ και θα βρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, μαζί με εκπροσώπους της διοίκησης της ΠΑΕ και εκπρόσωπο του Συλλόγου Παλαιμάχων (αλλά και της αποστολής της αντιπάλου ομάδας αν το επιθυμούν), θα καταθέσουν λουλούδια στη βορειοδυτική γωνία του γηπέδου, στη μνήμη του άτυχου φιλάθλου Χαράλαμπου Μπλιώνα, με αφορμή τη συμπλήρωση 36 χρόνων από τη δολοφονία του. Για τον ίδιο λόγο θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα του αγώνα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass