«Οπλίστηκε» με… Κουμπούρα ο Αχιλλέας

*ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2022 10:15 | Τελευταία ενημέρωση: 27 Οκτ 2022 18:01

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») - Του Γ. Γκαντέλου

Η Ελλάδα γιορτάζει αύριο την επέτειο του «ΟΧΙ» και τα Φάρσαλα γιορτάζουν από χθες την επιστροφή στον Αχιλλέα του κεντρικού αμυντικού Λάζαρου Κουμπούρα, που αναμένεται να δώσει άλλον αέρα στους «κιτρινόμαυρους», για να διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεχωρίζει για τη δυναμική αλλά και το ήθος του, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς και μετά από συζητήσεις που έγιναν, απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε και πάει στα Φάρσαλα, για να ενισχύσει την ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα. Επίσης, το Δ.Σ. του Αχιλλέα έκανε γνωστή την αποχώρηση του Χρήστου Τλούπα από τον σύλλογο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση - επιστροφή του δυναμικού κεντρικού αμυντικού Λάζαρου Κουμπούρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Ο Κουμπούρας αποτέλεσε βασικό πυλώνα για την ομάδα μας τη σεζόν που κατέκτησε το νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, ενώ έχει αγωνιστεί στη Νίκαια, στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, στον Αίαντα Σαλαμίνας, στο Κρανίδι, στον Αχιλλέα Καμαρών, στην Ελασσόνα, στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στην Α.Ε. Φαρκαδόνας, τον Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον Αετό Μακρυχωρίου, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στον Δωτιέα Αγιάς με τον οποίο και στέφθηκε πρωταθλητής κατακτώντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Λάζαρο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας ο Κουμπούρας, δήλωσε τα εξής: «Επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον, σε έναν πολύ ιστορικό σύλλογο με τον οποίο στην πρώτη μου θητεία πετύχαμε την κατάκτηση του νταμπλ και την άνοδο της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες.
Στόχος μου είναι να βοηθήσω και εγώ την ομάδα από τη δική μου πλευρά να πετύχει ακόμη μια χρονιά τους υψηλούς στόχους της.
Η δυναμική του Αχιλλέα σε συνδυασμό με την υγεία που αποπνέει και την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού, με κάνουν αισιόδοξο ότι στο τέλος της διαδρομής θα τα καταφέρουμε, με την αρωγή των φιλάθλων μας, τους οποίους καλούμαι να είναι κοντά μας σε κάθε παιχνίδι, είτε αγωνιζόμαστε εντός ή εκτός έδρας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass