Ποδηλατικός αγώνας «Ανάβαση Σπηλιάς»

ΠΡΑΓMΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2022 10:57 | Τελευταία ενημέρωση: 26 Οκτ 2022 19:53

Με επιτυχία διεξήχθη ο διασυλλογικός ποδηλατικός αγώνας δρόμου «Ανάβασης Σπηλιάς» που συνδιοργάνωσαν ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Τεμπών - ΔΟΠΑΠΕΠ. 

Η αφετηρία του αγώνα έλαβε χώρα στο φιλόξενο Κυψελοχώρι του Δήμου Τεμπών και o τερματισμός στη γραφική Σπηλιά του Δήμου Τεμπών, στους πρόποδες του δεύτερου μεγαλύτερου βουνού της Ελλάδος, τον Κίσσαβο. Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές όλων των κατηγοριών. Οι κατηγορίες των αθλητών που συμμετείχαν και βραβεύθηκαν ήταν παμπαίδων, παγκορασίδων, παίδων, κορασίδων, γυναικών, ανδρών, masters και open.
Οι αθλήτριες και οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, από την Ξάνθη ως την Κω. Ανάμεσά τους βρισκόταν και η κ. Κατερίνα Ελευθεριάδου από τη Δράμα, η οποία είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ορεινή ορειβασία marathon και πρόσφατα συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα marathon, που πραγματοποιήθηκε στη Δανία.
Στον τερματισμό του αγώνα, η Σπηλιά βούλιαξε από το πλήθος κόσμου που ήρθε να θαυμάσει και να χειροκροτήσει τους αθλητές στην αξιέπαινη προσπάθεια ανάβασης προς τη Σπηλιά με το ποδήλατο.
Στον ποδηλατικό αγώνα παρευρέθηκε ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Λιούπας, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ. Γιώργος Νικολάου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Σπηλιάς κ. Νίκος Σελήνης, οι οποίοι απένειμαν τα μετάλλια στους νικητές των κατηγοριών του αγώνα.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Γεώργιος Μανώλης, ευχαρίστησε τον ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Σάββα Τσοπούρογλου, για την πρόσκληση, τους Ποδηλατικούς Συλλόγους και τους αθλητές που συμμετείχαν στον Διασυλλογικό Ποδηλατικό Αγώνα Δρόμου Ανάβασης Σπηλιάς.
«Ως Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ποδηλασίας Ελλάδος, θα πραγματοποιήσουμε και άλλους ποδηλατικούς αγώνες, ώστε να καταστήσουμε τον Δήμο Τεμπών ορόσημο της Ποδηλασίας και του Ποδηλατικού Τουρισμού», τόνισε ο δήμαρχος κ. Μανώλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass