Πρώτη νίκη για την ΑΕΛ Κ-15

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΧΩΡΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 3-0

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2022 20:00

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα Κ-15 της ΑΕΛ κέρδισε χθες στο Δασοχώρι την αντίστοιχη της Δόξας Δράμας, με σκορ 3-0.


Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Δασοχωρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του β’ ομίλου της SL1, όπου τόσο η νεοσύστατη ομάδα των «βυσσινί», όσο και εκείνη των «μαυραετών», ζήτησαν και συμμετέχουν κατ’ εξαίρεση.
Το σκορ άνοιξε ο αρχηγός Νίκος Αβραμούλης στο 4’ , για να έρθει στο 12′ ο Γιώργος Τσακνάκης να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων, μετά από περιπετειώδη φάση στη διάρκεια της οποίας η μπάλα βρήκε δύο φορές το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Και στο 70′ ο Καραγιάννης, μετά από θαυμάσια μεταβίβαση, απέφυγε τον αντίπαλο γκολκίπερ και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Με το αποτέλεσμα αυτό η ΑΕΛ έφτασε τους 4 βαθμούς, καθώς προηγήθηκε στην πρεμιέρα το 1-1 του Αγρινίου, απέναντι στον Παναιτωλικό.
Για την Κ15 της ΑΕΛ, στην οποία προπονητής είναι ο Θοδωρής Ελευθεριάδης, ξεκίνησαν τον αγώνα οι Σπανός, Μπαργιώτας, Αλμπάνης, Αβραμούλης, Δεμίρης, Λυγούρας, Όντος, Τσακνάκης Μ., Αγοραστός, Τσακνάκης Γ. και Νταφούλης, ενώ χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή οι Μπακογιάννης, Μπασδέκης, Καραγιάννης, Γάτος και Γουγουλιάς.
Όσον αφορά τη Δόξα Δράμας, η αρχική σύνθεσή της ήταν: Γεωργακούδης, Χαλβατζής, Ποδαράς, Στοϊμενίδης, Τόλιος, Μποϊτσος, Γεωργιάδης Ν., Συρτάς, Σελαμάνης, Μαλλόσι, Ιορδανίδης. Αγωνίστηκαν και οι: Ρεβίθης, Βογιατζής, Ιωαννίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass