Με Λεβαδειακό στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ

*ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (15:00) *ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ (14:30)

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2022 21:05

Με τον Λεβαδειακό στο στάδιο Αλκαζάρ θα αγωνιστεί η ΑΕΛ την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, στο πλαίσιο της 5η φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.


Χθες ορίστηκαν από την ΕΠΟ τα ματς για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας και, όπως έγινε γνωστό, μόνο ένα παιχνίδι θα γίνει την Τρίτη (18/10) και ο κύριος όγκος θα είναι τις επόμενες δύο ημέρες.
Οι «βυσσινί» προσπάθησαν να διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση μία ημέρα αργότερα την Πέμπτη 20 του μηνός, ώστε να βοηθήσει αυτή η καθυστέρηση να γίνει πιο δυνατή η επανασπορά και να μην υπάρχουν πιθανά προβλήματα στον χλοοτάπητα του σταδίου Αλκαζάρ, όμως η διοργανώτρια αρχή όρισε τον αγώνα για την Τετάρτη 19/10.
Αναλυτικά το πρόγραμμα, έχει ως εξής:
ΤΡΙΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Βόλος-Ιωνικός (21:00)
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΕΛ-Λεβαδειακός (15:00)
Καλαμάτα-Παναιτωλικός (15:00)
Καλλιθέα-Βέροια (15:00)
Πανσερραϊκός-Παναχαϊκή (15:00)
Αλμωπός Αριδαίας-Λαμία (15:00)
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (18:00)
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κηφισιά-ΟΦΗ (15:00)
Άγιος Νικόλαος-Αλμυρός (16:00)
Ιωνικός Ιωνίας-Απόλλων Παραλιμνίου (16:00)
Πανελευσινιακός-Απόλλων Πόντου (16:00)
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΟΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ…
Εν τω μεταξύ σήμερα στις 2:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου δημοτικού γηπέδου Ελασσόνας από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα.
Στο Δημοτικό Στάδιο Ελασσόνας έγινε ολοκληρωτικό «λίφτινγκ», καθώς η Περιφέρεια Θεσσαλίας εγκατέστησε νέο αυτόματο αρδευτικό σύστημα, νέο χλοοτάπητα, νέο σκέπαστρο και νέα περίφραξη.
Αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων, θα ακολουθήσει ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Π.Ο. Ελασσόνας, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και της ΑΕΛ, η οποία αγωνιζόμενη στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 (Α’ όμιλος), θέλει να επιστρέψει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
…ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΙΣ 30/10
Τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, έκλεισε η ΑΕΛ με τη Βέροια (σ.σ. όπως έγραψε χθες η «Ε»), το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ.
Θα είναι ουσιαστικά μια πρόβα τζενεράλε για την έναρξη της φετινής σεζόν, για τις δύο «Βασίλισσες», του Θεσσαλικού Κάμπου και του Βορρά, που έχουν υψηλές φιλοδοξίες.
ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η Κ-15 ΤΗΣ ΑΕΛ
Πρεμιέρα σήμερα και για το πρωτάθλημα Κ-15 της Super League 1 με την ομάδα της ΑΕΛ να αγωνίζεται στις 11 το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Emileon του Αγρινίου, με την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Σπυρίδων Καζάνας, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Λάμπρο Βλαχοδήμο, Ιωάννη Μπάκα, όλοι από την Ένωση Αιτ/νίας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass