Οικογενειακό διπλό με την Κ-19

*ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΑΕΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2022 21:05

Με την ελπίδα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου, η ΑΕΛ -αντί για φιλικό παιχνίδι- στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα παίξει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί στο προπονητήριο των Δένδρων, με την Κ-19 του Συλλόγου, στο πλαίσιο της κοινής αξιολόγησης της πορείας όλων των τμημάτων μας.


Παρότι επιθυμία στην ΠΑΕ ήταν να είναι ανοιχτός στο κοινό ο αγώνας, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το έργο ανακατασκευής της κερκίδας, όπως έγινε γνωστό από τους «βυσσινί». Σε αυτό το τεστ ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, για να δει τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται και να βγάλει τα συμπεράσματα που θέλει ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, όπου προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Παράλληλα θέλει να «τσεκάρει» και τις αντιδράσεις των μικρών, αξιολογώντας τα καλά στοιχεία τους και να τους συμβουλέψει, για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να βελτιώσουν τις αδυναμίες που έχουν και να περιμένουν πότε θα κάνουν το βήμα παραπάνω, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά τους.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005
Ολοκληρώνοντας μια σειρά δημιουργικών επαφών, ΠΑΕ ΑΕΛ και Τύρναβος 2005, οριστικοποίησαν χθες το μεσημέρι τους όρους της συνεργασίας που ξεκινάει επίσημα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πρόκειται για συνεργασία που θα αφορά όλο το εύρος των δράσεων της ΠΑΕ και του κορυφαίου σωματείου της επαρχίας Τυρνάβου, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικών και μη δραστηριοτήτων, όσο και σε επίπεδο Ακαδημιών. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Σε χθεσινούς αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους οποίους ολοκληρώθηκε η 3η φάση της διοργάνωσης, σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Αιγάλεω-Πανσερραϊκός    1-1 κ.α 1-2 (παρ.)
Μακεδονικός-Αναγέννηση Κ.    0-0 κ.α. 0-1 (παρ.)
Διαγόρας-Απόλλων Π.    0-0 κ.α. 2-4 (πέν.)
Αστέρας Σταυρού-Αριδαία    0-3
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 4ης ΦΑΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/10 - 16:00
Θεσπρωτός-Βέροια (Σάββατο 8/10 - 16:00)
Άγιος Νικόλαος-Νίκη Βόλου
Απόλλων Λάρισας-Καλλιθέα
Ο.Φ. Ιεράπετρας-Κηφισιά
Αλμυρός Γαζίου-Πανθρακικός (Τετάρτη 12/10 - 16:00)
Αναγέννηση Κ.-Απόλλων Πόντου (δεν έχει οριστεί ακόμη)
*Προκρίνονται άνευ αγώνος: Παναχαϊκή, ΑΕΛ, Πανσερραϊκός, Ιωνικός Ιωνίας, Πανελευσινιακός, Καλαμάτα, Απόλλων Παραλιμνίου, Αλμωπός Αριδαίας.

Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ
Η ΠΑΕ Ηρόδοτος που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2, ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ορέστη Γρηγορόπουλου, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ και γεννήθηκε 4 Ιουλίου του 2000.
Έχει παίξει στην Κ-19 του Πανιωνίου, στην ΠΑΕ Χανιά, τα Τρίκαλα, τη Λάρισα. Μάλιστα, με την ομάδα της ΑΕΛ κατέγραψε συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Κύπελλο Ελλάδος με τα Τρίκαλα.

Εξι ποδοσφαιριστές από την Ακαδ. «Olympic» στην ΑΕΛ K-15

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση από την Ακαδημία «Olympic», έξι νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι γεννημένοι το 2008 και εντάσσονται στο ρόστερ της ομάδας Κ-15.
Αυτοί είναι οι: Πάνος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Μπακογιάννης, Σάκης Ευσταθίου, Νίκος Αβραμούλης, Γιάννης Νταφούλης και Κωστής Μπασδέκης.
Στη φωτογραφία οι νεαροί ποδοσφαιριστές με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας τους, κ. Νίκο Λιούπα, και τον τεχνικό διευθυντή των Ομάδων Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ και προπονητή τους στην Κ-15, Θοδωρή Ελευθεριάδη.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass