Από τον Φιλοκτήτη στην Εθνική Ελλάδος

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΑΠΑΝΟΥ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ Κ-17 ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΑΝΤ. ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ: ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΛΙΒΟΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2022 21:18

Φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Γυναικών και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν ξέχασε το κορίτσι από τη Μελιβοία, για το ήθος που επέδειξε και την προσφορά που είχε αγωνιζόμενη με το νούμερο 7 στο εθνικό μας συγκρότημα.


Ο λόγος για την Κατερίνα Τσιάπανου, προπονήτρια του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, η οποία κλήθηκε να είναι στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Κ-17 Κορασίδων, δίπλα στον προπονητή Γιάννη Παπακώστα, και ήδη βρίσκεται από χθες στην Ισπανία με την ομάδα, σε διεθνές τουρνουά.
Μια πρόσκληση που σκόρπισε χαρά στους ανθρώπους της ομάδας των παραλίων, που μετά τη Μάχη Τσιοφλίκη, η οποία κοσμεί με την παρουσία της τη λαρισινή διαιτησία στο Πρωτάθλημα της Super League 2, βλέπουν μια άλλη γυναίκα, την Κατερίνα Τσιάπανου, να ανεβαίνει ψηλά στην προπονητική της καριέρα.
Το γήπεδο της Μελιβοίας φέρνει το όνομα του αδελφού της Κατερίνας, Σταύρου Τσιάπανου, που έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας σε ηλικία 33 χρονών και ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, που τον υπεραγαπούσε (σ.σ. είχαν γεννηθεί την ίδια χρονιά), δεν έκρυψε τη χαρά του μόλις πληροφορήθηκε χθες για την ευχάριστη εξέλιξη της μικρής τότε Κατερίνας, που τώρα όμως …μεγάλωσε.
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για τη Μελιβοία και τον Δήμο Αγιάς γενικότερα, η πρόσκληση της Κατερίνας στην Εθνική Ομάδα Κ-17 Κορασίδων και μπράβο της, διότι η αγάπη για το ποδόσφαιρο που είχε από μικρή και η δουλειά της αναγνωρίζονται από την ΕΠΟ. Είμαστε χαρούμενοι όταν παιδιά από τα μέρη μας φτάνουν ψηλά και μακάρι να βρεθεί ακόμα ψηλότερα», τόνισε ο κ. Γκουντάρας.
*Η Κατερίνα Τσιάπανου, εκτός από την Εθνική, θα παραμείνει στο τιμόνι του Φιλοκτήτη και με περισσότερες πλέον εμπειρίες θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ομοιογενές σύνολο, που θα είναι ανταγωνιστικό στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass