Φιλική νίκη του Δαμασιακού

ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΕΠΙ ΤΗΣ Κ-19 ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2022 20:15

Με νίκη υπέρ των φιλοξενουμένων με σκορ 2-1 έληξε το χθεσινό φιλικό στη Φιλιππούπολη ανάμεσα στην Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας και του Δαμασιακού.


Ήταν ένα καλό τεστ και για τις δύο ομάδες, οι οποίες έδειξαν θετικά στοιχεία και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Για τους γηπεδούχους ήταν το πρώτο φιλικό με τον νέο τεχνικό Αποστόλη Ευαγγέλου, ο οποίος παρά το τελικό αποτέλεσμα εξέφρασε την ικανοποίησή του από την εικόνα της ομάδας του. Χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα τακτικής.
Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 30’ με τον Παρασκευούδη, με σουτ από πλάγια θέση μέσα από τη μεγάλη περιοχή, για να ισοφαρίσει ο Δαμασιακός λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Δεληχά μετά από ωραίο συνδυασμό των Λέτσιου-Κυριάκου.
Στην επανάληψη ο Απόλλωνας είχε ορισμένες καλές στιγμές με τους Πασσιά, Κούρτι, Παρασκεούδη και Μόκα, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες, για να φτάσουμε στο 73’, όταν μετά από κάθετη πάσα του Τσούτσα ο Δούκας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για τον Δαμασιακό που αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Δίχρης με βοηθούς τους κ. Κυρίτση και Σούρλα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ. Κ-19 (Απ. Ευαγγέλου): Μπακαρός, Τερζούδης, Παπανικολάου, Τεμπεσίρης, Θεοχάρης, Διβανές, Μόκας, Γκαντέλας, Πασσιάς, Μπιθιτζής, Παρασκεούδης (Γκόγκος, Τζήμουλας, Γεωργίου, Γαρυφάλλου, Θ. Βαλδούμας, Κ. Βαλδούμας, Κούρτι, Κεντερλίδης, Αγριόδημος, Βαγενάς, Ζαχόπουλος).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Φ. Πλίτσης): Γεωργούλας, Λέτσιος, Μουσιάρης, Μπακαΐμης Στ., Οικονόμου, Κυρατζής, Δούκας, Μακαΐμης Χρ., Δεληχάς, Κυριάκος, Τσούτσας (Τσιάλτας Θ., Νταμπαλέτσιος, Κανής, Παπαδημητρίου, Τσιάλτας Αστ.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass