ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πάει για τελικό η Φίλιου

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2014 0:02 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:36

 

   

 

Κοντά στην πρόκριση στον τελικό του σύνθετου ατομικού βρίσκεται η Βαρβάρα Φίλιου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξάγεται στη Σμύρνη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται προς το παρόν στη 14η θέση με 33,433 β. και έχει πολλές πιθανότητες να μπει στην 24άδα των φιναλίστ. Μια τέτοια επιτυχία, σίγουρα θα ελαττώσει την απογοήτευση που προκλήθηκε από τον αποκλεισμό στοον τελικό της μπάλας, για λίγα εκατοστά. Η Φίλιου συγκέντρωσε 17,083β. στον προκριματικό και κατετάγη 10η, θέση ιδιαιτέρως τιμητική αλλά όχι αρκετή για να την στείλει στον τελικό όπου πέρασαν οι οκτώ πρώτες.

Στο μεταξύ, η Κορίνα Αλευρογιάννη βρίσκεται στην 40ή θέση του σύνθετου ατομικού με 30,950 β., ενώ κατετάγη 36η στη μπάλα με 15.600β. αυριο συνεχίζονται οι προκριματικοί με τις δύο Ελληνίδες να αγωνίζονται στις κορύνες.

Επίσης, το πρωί αναχωρεί η ομάδα του ανσάμπλ (Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Ζωή Κοντογιάννη, Λαμπρινή Βλαχογιάννη, Αναστασία Γιουβανάκη, Στεφανία Μήτσανα), την οποία θα συνοδεύσουν στην Σμύρνη η ομοσπονδιακή προπονήτρια Τζένη Παπαδοπούλου και η συνεργάτιδά της Ελένη Χρονοπούλου. Τα αγωνίσματα του ανσάμπλ θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, στο φινάλε της διοργάνωσης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass