170.000 ευρώ για Κολυμβητήριο και Κλειστό Νεάπολης

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2014 18:38 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:36

Η εύρυθμη λειτουργία του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας  (ΕΑΚΛ) βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό, ο Βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο αντιπρόεδρος του ΕΑΚΛ κ. Ιωάννης Ζαχόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρακόπουλος και ο κ. Ζαχόπουλος ζήτησαν την επίσπευση της εκταμίευσης των εγκεκριμένων κονδυλίων, ύψους 170.000 ευρώ, για εργασίες επισκευών στο Κολυμβητήριο και στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ της Νεάπολης. Μέρος των χρημάτων αυτών μπορεί να αξιοποιηθεί και για την επισκευή μικροζημιών στο γήπεδο του Αλκαζάρ. Ο κ. Ανδριανός τους ενημέρωσε ότι η διαδικασία εκταμίευσης θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Επίσης, ζητήθηκε η συνδρομή του Υπουργείου για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων  (πληρωμή υπαλλήλων, αντικατάσταση του χαλασμένου μικρού τρακτέρ για το γήπεδο του Αλκαζάρ) και ο υφυπουργός απάντησε πως θα εξετάσει τη δυνατότητα εύρεσης επιπλέον 50.000 ευρώ για την ικανοποίηση των άμεσων αναγκών του ΕΑΚΛ. Τέλος, συμφωνήθηκε να επισκεφθεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Λάρισα, ο αρμόδιος μηχανικός του Υπουργείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass