ΣΤΟ 4ο ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ Ε1 ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Μεγάλη εμφάνιση και πρωτιά για τον Χρ. Νικολούλη

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2014 14:59 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:35

 

Μεγάλη επιτυχία για το Λαρισινό τένις αποτελεί η πρώτη θέση που κατέκτησε ο Χρήστος Νικολούλης στα 12αρια του 4ου Εθνικού πρωταθλήματος Επιπέδου 1 που διεξήχθη στην Πάτρα. Ο αθλητής είχε σε όλη την διάρκεια του τουρνουά πολύ υψηλή απόδοση αφού έφτασε στον τελικό χάνοντας μόνο 9 games. Στον τελικό κέρδισε τον Ντίντο Αλέξανδρο του Ο.Α. Γλυφάδας κάνοντας την ανατροπή στο σκορ (3-6 7-6 6-3). Στο τουρνουά αγωνίστηκαν οι 8 από τους 10 πρώτους αθλητές της κατηγορίας του πράγμα που αποδεικνύει τον βαθμό δυσκολίας του τουρνουά και την αξία της νίκης του αθλητή. Με τη νίκη αυτή ο αθλητής βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της Πανελλήνιας κατάταξης.

Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε επίσης και ο Μπαλάφας Παύλος ο οποίος πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις έφτασε μέχρι τους 8 του τουρνουά όπου έχασε από τον φιναλίστ της διοργάνωσης. Με το αποτέλεσμα αυτό ο αθλητής βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της πανελλήνια κατάταξης. Οι δύο αθλητές είχαν επιτυχία και στα διπλά όπου και κατέκτησαν την 3 θέση.

Στην κατηγορία Α14 συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος σε Ε1 και ο Στέφανος Παπαγεωργίου χάνοντας στα προκριματικά και μετά από 3 ώρες αγώνα με 7-5, 7-6.

Τους αθλητές που φέτος προπονούνται στον Λαρισαϊκό  Όμιλο Αντισφαίρισης συνόδεψε ο προπονητής τους Δημήτρης Πατσουράκος.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass