Συνάντηση εθελοντών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Κορασίδων Κ16

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2022 20:05

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ημέρες για τη διεξαγωγή στην πόλη της Λάρισας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Κορασίδων Κ16.

(Fina Youth Women (U16) Water Polo World Championship). To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα από τις 21 έως τις 28 Αυγούστου, με τη συμμετοχή 13 εθνικών ομάδων.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, στο οποίο ο Δήμος Λαρισαίων πραγματοποιεί αυτό το διάστημα σημαντικές εργασίες αναβάθμισής του, ενώ οι προπονήσεις των ομάδων θα πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ στο Αλκαζάρ.
Για την προετοιμασία και τη φιλοξενία αυτής της σημαντικής διεθνούς εμβέλειας διοργάνωσης, ο Δήμος Λαρισαίων υλοποιεί έργα και δράσεις, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.
Έτσι το απόγευμα της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας συνάντηση των εθελοντών, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων Μιχάλης Αναστασίου και στελέχη του Δήμου και της ΔΗΚΕΛ. Σε δήλωσή του ο κ. Αναστασίου, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία της διοργάνωσης στην πόλη της Λάρισας μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας ότι η παγκόσμια κοινότητα της υδατοσφαίρισης θα έχει στραμμένη το βλέμμα της στη Λάρισα και τη Θεσσαλία. Συμπλήρωσε δε πως ο Δήμος Λαρισαίων δουλεύει πυρετωδώς ώστε στις 21 Αυγούστου να είναι όλα έτοιμα και τόνισε ότι τα οφέλη για την πόλη θα είναι πολλά.

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Ο Δήμος Λαρισαίων απευθύνει κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να στηρίξουν ως εθελοντές τη διοργάνωση να επικοινωνήσουν με το στέλεχος της ΔΗΚΕΛ κα. Ελενα Ζήλου, στο τηλέφωνο 6985-709.943.
*Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Παίδων - Κορασίδων Κ16, πραγματοποιείται φέτος στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλία, αφού οι αγώνες των κορασίδων θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα και των παίδων στον Βόλο. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Λαρισαίων και Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass