Τελετή λήξης με βραβεύσεις στην Ακαδημία «Προμηθέας»

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2022 20:40

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας «Προμηθέας», τόσο από οργανωτική πλευρά όσο και από συμμετοχή αθλητών και γονέων.
«Μετά από δύο χρόνια απραξίας λόγω της υγειονομικής περιπέτειας που ζήσαμε και ζούμε, μπορέσαμε ξανά να βρεθούμε όλοι μαζί για να βραβεύσουμε όλα τα παιδιά μας, δίνοντάς τα το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της καθημερινότητας των ανθρώπων και πολύ περισσότερο των παιδιών μας» επισήμανε ο διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Βαγγέλης Στεφανής, ο οποίος παράλληλα έκανε μία σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της περιόδου που πέρασε και στους στόχους της επόμενης περιόδου.
Στην αρχή της εκδήλωσης μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σωτήρης Σουλούκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία της συμμετοχής, αλλά και στη φιλοσοφία του Συλλόγου που δεν είναι άλλη από το να ασχολείται με τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος, τη συμμετοχή όλων των παιδιών στους αγώνες και την προώθηση νέων παιδιών στην ανδρική ομάδα, καθώς και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Στη συνέχεια της εκδήλωσης ακολούθησαν βραβεύσεις ξεκινώντας από τους πρώτους σε συμμετοχή προπονήσεων ανά τμήμα και ηλικία. Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:
Γκόβαρης Αθανάσιος και Χατζησαββίδης Θεόδωρος (ανδρική ομάδα), Τσιπλικιάρης Σπυρίδων (2006), Κώστας Άγγελος (2007), Σεΐζης Στυλιανός (2008), Κοταρέλας Μιχάλης (2009), Στεφανή Αφροδίτη (2010), Αρσενίου Ορέστης (2011), Γιάννης Αλέξανδρος (2012), Κυρίτσης Αχιλλέας (2013) και Παπανεστωρόπουλος Αχιλλέας (2014).
Για τη συμμετοχή του στη Μικτή ομάδα της ΕΠΣΛ, αλλά και για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων βραβεύτηκε ο αθλητής Χατζησαββίδης Θεόδωρος.
Στα αγωνιστικά τμήματα βραβείο πήραν οι πρώτοι σκόρερ. Για το ανδρικό τμήμα ο Σεΐζης Γεώργιος, για το παιδικό τμήμα ο Τζίκας Αστέριος και για το προπαιδικό ο Αρσενίου Βασίλειος.
Η επόμενη βράβευση αφορούσε τους πολυτιμότερους παίκτες στα αγωνιστικά τμήματα, μία βράβευση η οποία δεν είχε να κάνει μόνο με τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αλλά με τη συμμετοχή τους και τη συμπεριφορά τους μέσα στο γήπεδο, αλλά και εκτός. Στο ανδρικό τμήμα το βραβείο πήρε ο Κώστας Φώτης, στο παιδικό τμήμα ο Χαλιαμούρδας Λάζαρος, ενώ στο προπαιδικό τα δύο κορίτσια του τμήματος, η Αναστασίου Ιόλη και η Στεφανή Αφροδίτη.
Στην κατηγορία του μικρότερου ηλικιακά ποδοσφαιριστή βραβεύτηκε ο Γεωργιάδης Ιωάννης.
Η τελευταία βράβευση αφορούσε έναν άνθρωπο που, όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της Ακαδημίας, χαρακτηρίζεται για τον άψογο χαρακτήρα του, αλλά και την τεράστια προσφορά του στον Σύλλογο από πολλές πλευρές. Πρόκειται για τον Καρβουνάρη Χαράλαμπο, ο οποίος είναι ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας και ταυτόχρονα βοηθά τον Σύλλογό τόσο στο οργανωτικό όσο και στο προπονητικό κομμάτι αφιλοκερδώς.
Η εκδήλωση τελείωσε με οικογενειακό δίτερμα στο θρυλικό Αλκαζάρ, για την παραχώρηση του οποίου οι άνθρωποι του Προμηθέα ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του ΕΑΚΛ, κ. Κουρδή.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Η διοίκηση και οι προπονητές του «Προμηθέα» θέλουν να ευχαριστήσουν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Σύλλογο και να ευχηθούν καλή επιτυχία και καλή επιστροφή στην αποστολή της ομάδας στο Μόναχο που αναχωρεί αύριο Κυριακή 10 του μηνός και θα μετέχει σε αθλητικό χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας σε συνεργασία με την ακαδημία F.C. Hellas Munchen.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass