Κορυφαίος φουνταριστός στο Παγκόσμιο ο Κάκαρης

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2022 19:53

Μία σημαντική ατομική διάκριση για τον Κώστα Κάκαρη, ήρθε να προστεθεί στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ο 23χρονος παίκτης της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, στην πρώτη του συμμετοχή σε

μεγάλη διοργάνωση σε επίπεδο ανδρών, αναδείχθηκε κορυφαίος φουνταριστός του τουρνουά, βάσει της ψηφοφορίας των διαπιστευμένων εκπροσώπων των ΜΜΕ.
Ο Κάκαρης, ο οποίος πριν λίγο καιρό αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του κροατικού πρωταθλήματος, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα των αγώνων, μαζί με τον 20χρονο Ισπανό τερματοφύλακα Ουνάι Αγκίρε, τον συμπατριώτη του Αλβαρο Γρανάδος, τον Ιταλό Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο, τον Κροάτη Κονσταντίν Χάρκοφ, τον Σέρβο Στραχίνια Ράσοβιτς και τον Αμερικανό Αλεξ Μπόουεν, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 21 γκολ. MVP του τελικού μεταξύ Ισπανίας και Ιταλίας, πάντως, αναδείχθηκε ο Φελίπε Περόνε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass