Οριστική απόφαση για μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ

ΤΥΠΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2022 21:05

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ, στον κ. Αχιλλέα Νταβέλη.


Αυτό αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση του κ. Κούγια, όπου επισημαίνονται τα εξής:
«Σήμερα στο γραφείο μου στις 12:30 έλαβε χώρα η συνάντησίς μου με τον κύριο Αχιλλέα Νταβέλη. Υπήρξε κοινή απόφαση και των δύο για την πώληση και την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΛ από εμένα σε αυτόν. Μετά από συνεργασία με νομικούς, φοροτέχνες και συμβολαιογράφους υπήρξε οριστική συμφωνία όσον αφορά τις αμοιβαίες εγγυήσεις για την οικονομικοτεχνική και νομική ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας.
Η τυπική μεταβίβασις τόσο των μετοχών όσο και των ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ ΑΕΛ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 6 Ιουλίου 2022, ώρα 8:00 το απόγευμα σε γνωστό συμβολαιογραφείο της Λάρισας».
*Από κει και πέρα, σειρά θα πάρουν τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, καθώς στις 11 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο να γίνουν οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών και δύο ημέρες μετά θα ξεκινήσει η προετοιμασία κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου, ενώ τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Νίκος Σαμολαδάς.
Η ομάδα θα πραγματοποιήσει τις προπονήσεις στη Λάρισα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων για μία εβδομάδα περίπου και εν συνεχεία θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου και θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με διπλές προπονήσεις, ενώ θα δώσει και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass