ΑΕΛ:

Ωρα για τελικό ξεκαθάρισμα…

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2022 17:45

Το τελικο ξεκαθάρισμα στο θέμα της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει σήμερα στις 19.00 σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας, όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας.


Πριν έναν μήνα περίπου είχε ανακοινώσει την πώληση της ομάδας με αντίτιμο 2,1 εκατομμύρια ευρώ σε τρία χρόνια, με τον αγοραστή να αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις της ομάδας προς παίκτες, Εφορία και ΙΚΑ, αλλά και τα έσοδα.
Επίσημα κανείς δεν έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας εκτός από κάποιες βολιδοσκοπήσεις προθέσεων επιχειρηματιών προς τον κ. Κούγια που μείωσε στη διάρκεια του μήνα την τιμή πώλησης στο 1,4 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα του καταβληθεί σε τέσσερα χρόνια.
Σίγουρα η σημερινή συνέντευξη Τύπου παίρνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον κι από τη στιγμή που αν δεν ανακοινωθεί κάποιος αγοραστής το ερώτημα είναι αν η ομάδα παραμείνει στη Super League 2 ή υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Σε χθεσινή του δήλωση ανέφερε ότι: «Έχω σκεφτεί τι θα κάνω. Θα ανακοινώσω αν θα συνεχίσω ο ίδιος ή αν θα θέσω την ΠΑΕ σε εκκαθάριση. Αυτό σημαίνει ότι υποβιβάζεται για δύο τουλάχιστον χρόνια στη Γ’ Εθνική και οι νέοι που θα ιδρύσουν τη νέα ΠΑΕ θα αναλάβουν την Εφορία και τα μισά συμβόλαια που οφείλει η ομάδα».
Το δεύτερο ενδεχόμενο σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό, ενώ υπάρχει και περίπτωση υποβιβασμού μέχρι και το τοπικό πρωτάθλημα.
Πάντως οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι αν δεν βρεθεί αγοραστής ο κ. Κούγιας προς το παρόν θα συνεχίσει στην ομάδα, ενώ για την τύχη της θα ξεκαθαριστούν πολλά και από στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις του με τον Σέρβο νομικό Φιλίπ Μπλαγκόγιεβιτς που εκπροσωπεί τέσσερις παίκτες, που εξαιτίας των χρεών προς αυτούς, η ΑΕΛ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές αφού η ΦΙΦΑ έχει εκδώσει απαγορευτικό για τη λαρισινή ομάδα.

 

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΤΩΝΙΑ
Ημέρα μνήμης για την ΑΕΛ η χθεσινή καθώς συμπληρώθηκαν 41 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη Καντώνια. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ που αναφέρει τα εξής:
«Συμπληρώνονται 41 χρόνια από την αιφνίδια αποδημία του οραματιστή της «Ευρωπαίας» ΑΕΛ, Αντώνη Καντώνια.
Ο εκ παραλλήλου βασικός πυλώνας δημιουργίας της ΠΑΕ ΑΕΛ «έφυγε» για το ταξίδι προς την αιωνιότητα το 1981, μόλις σε ηλικία 42 ετών.
Στη μνήμη του, μία αέναη υπόσχεση: Δεν αποκλίνουμε ουδόλως από τις παρακαταθήκες του και συνεχίζουμε ανυποχώρητοι τον διμέτωπο αγώνα για να επανέλθει η αγαπημένη μας ομάδα στον θρόνο της».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass