Νίκη της Εθνικής τένις U14

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΕΣΣΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2022 20:10

Η Εθνική ομάδα αγοριών αντισφαίρισης Under 14 που βρίσκεται στη Βαλένθια της Ισπανίας, όπου φιλοξενείται η Ζώνη Δ’ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Summer Cups (με αρχηγό αποστολής τον Λαρισαίο Δημήτρη Μίζιο), πέτυχε χθες την πρώτη της νίκη απέναντι στη Νορβηγία.


Ο Λαρισαίος Ανδρέας Μεσσής επιβλήθηκε του νούμερο 1 της Νορβηγίας Όλαβ Μπεργκ με 6-3, 6-4, ενώ ο έτερος Λαρισαίος Άλκης Μιχαλακόπουλος ηττήθηκε στα σημεία από τον Πωλ Τζόρτελαντ με 6-4,6-4 και η Εθνική πήρε την πρόκριση για τις θέσεις 5-6 στα διπλά με τον Αντρέα Μεσσή και τον Οδυσσέα Γελαδάρη στο τάι-μπρέικ του διπλού. Σήμερα η Εθνική θα διεκδικήσει την 5η θέση απέναντι στη δυνατή Ισπανία.
Στον πρώτο αγώνα, όπου αντιμετώπισε την πολύ δυνατή Σουηδία, από την οποία ηττήθηκε με 3-0. Ο Οδυσσέας Γελαδάρης ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι από τον Λίνους Άντερσον με 4-6, 4-6, ενώ σε ένα επίσης πολύ κλειστό παιχνίδι ο Ανδρέας Μεσσής γνώρισε τη ήττα από τον Βίκτωρ Ράιντεν με 6-2, 2-6, 4-6. Στο διπλό, Γελαδάρης και Άλκης Μιχαλακόπουλος ηττήθηκαν από τους Άντερσον και Φιλίπ Χέσερ με 4-5 (5), 1-4.

 

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΚΗ
Η Μιχαέλα Λάκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο γρασίδι και στο Roehampton Club του Λονδίνου με νίκη σε βάρος της Πολωνής Ολίβια Λίντσερ με 2-0 σετ (6-4,6-4), για να προκριθεί στον 2ο γύρο του LTA Junior International Roehampton.
Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο41 στην παγκόσμια κατάταξη των τζούνιορς και άλλοτε και Νο9, προετοιμάζεται αυτήν την εβδομάδα στην J1 διοργάνωση της ITF που φιλοξενείται στο Roehampton ενόψει της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα γίνει το Γουίμπλετον Τζούνιορς. Στον 2ο γύρο του Roehampton, η Μιχαέλα θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Liv Hovde, Νο1 στο ταμπλό και Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη U18, σε μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass