ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ:

Να μην πάνε χαμένα τα 42 χρόνια της λαμπρής ιστορίας του Σμόλικα

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ, ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2022 20:20
Ο Στέλιος Κουκούλης (δεξιά) με τον πρόεδρο του Σμόλικα, Μιχάλη Μαλαμά Ο Στέλιος Κουκούλης (δεξιά) με τον πρόεδρο του Σμόλικα, Μιχάλη Μαλαμά

Σε διοικητικό αδιέξοδο βρίσκεται η ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης και είναι λογικό αυτή η αβεβαιότητα να ευαισθητοποιήσει πρώην παίκτες και παράγοντες της ομάδας.


Ένας εξ αυτών είναι και ο Στέλιος Κουκούλης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αν και διοικητικά ενεργοποιείται στον Απόλλωνα Λάρισας, δεν ξεχνά την παλιά του …αγάπη, τον Σμόλικα.
Με επιστολή του στην «Ε», παροτρύνει να γίνει μια προσπάθεια από όλους τους φίλους της ομάδας, για να βρεθεί λύση και να μην πάνε χαμένα τα 42 χρόνια της λαμπρής ιστορίας του σωματείου, στο τοπικό ποδόσφαιρο της Φαλάνης. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «Το 1980 ιδρύθηκε ο Σμόλικας Φαλάνης αν και ποδοσφαιριστής του Φαλανιακού υπέγραψα στην ίδρυση της ομάδος, παίζοντας στον Φαλανιακό με δελτίο και παράνομα στο Σμόλικα. Το 1984 πήγα με μεταγραφή στον Σμόλικα και το 1986 πήρα μεταγραφή στον Απόλλωνα Λάρισας.
Το 1994 επέστρεψα ως προπονητής στον Σμόλικα έως το 2001.
Το 2001 κάναμε 5 γενικές συνελεύσεις χωρίς να προκύψει διοίκηση. Πήρα πρωτοβουλία και κάλεσα σε δείπνο στην «Πεζοβολίστρα» τότε 6 ποδοσφαιριστές, τους πιο παλιούς στην ομάδα και ανταποκρίθηκαν. Εκεί τους ανακοίνωσα ότι παραιτούμε από προπονητής και αναλαμβάνω πρόεδρος για τη σωτηρία της ομάδας. Εκείνοι συμφωνήσαν αναλαμβάνοντας ο καθένας του δικό του πόστο. Ο Θανάσης Βαλαώρας προπονητής και οι Ντανίκας Θ., Γραβάνης Σπ., Δώτας Αθ., Μακρής Θ. και Θάνος Απ., να είναι διοίκηση και συγχρόνως να αγωνίζονται. Με χορηγία τότε τον «Οίκο Μίσιας» του Νίκου Σωτηρούλη ο οποίος ήταν πρόεδρος της ΑΕΛ. Έτσι λοιπόν η ομάδα βγήκε από το διοικητικό αδιέξοδο και κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία. Μάλιστα τον Δεκέμβριο στην ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδος στο κέντρο «Νεράιδα» ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω καθώς το κέντρο ήταν κατάμεστο με 600 κάρτες. Σίγουρα αυτήν τη στιγμή δεν πουλάω Σμολικόμετρο, αλλά είναι η κρίσιμη στιγμή για τη σωτηρία της ομάδος και προτρέπω να γίνει κάτι παρόμοιο.
Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως ο Μιχάλης Κουτσουνάκης, ο Αστέριος Κουκούλης και άλλοι παράγοντες, ήταν για 20 περίπου χρόνια ενεργοί στα διοικητικά του Σμόλικα και όμως πάλεψαν χωρίς ποτέ να κουραστούν, για την αγαπημένη μας ομάδα.
Προσωπικά ανήκω στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας στη θέση του αντιπρόεδρου και δεν μπορώ να αναλάβω, αν και πάλι έκανα μια προσπάθεια.
Συνοπαδοί του Σμόλικα ας κάνουμε άλλη μια ύστατη προσπάθεια για να μην πάνε χαμένα τα 42 χρονιά της λαμπρής ιστορίας του Σμόλικα Φαλάνης.

Μετά τιμής,
Στέλιος Κουκούλης
Μια ομάδα, μια παρέα, μια γειτονιά»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass