Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2022 20:49

Eκλογή νέας διοίκησης στον Οικονόμο Τσαριτσάνης
Γενική Συνέλευση με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Οικονόμου Τσαριτσάνης θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 26 Ιουνίου. Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Κοινότητας Τσαριτσάνης και θα διαρκέσει μεταξύ 9 π.μ. και 2 μ.μ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΦΩΛΛΑΣ
Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στον πάγκο του Οικονόμου, ο μέχρι τώρα προπονητής Νίκος Φώλλας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Ολοκληρώνοντας τη συνεργασία μου με την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα για την αξιέπαινη φετινή τους προσπάθεια και τη διεκδίκηση μέχρι τέλους του τίτλου του πρωταθλητή. Επίσης τον συνεργάτη και φίλο μου Νίκο Καραμήτσιο, τα μέλη της Διοίκησης και προσωπικά τον κύριο Μιχούλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τέλος τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι στα τρία χρόνια παρουσίας μου και παρά τις δυσκολίες που δημιούργησαν οι συνθήκες της πανδημίας, με αγκάλιασαν και αποτέλεσαν τον δωδέκατο παίκτη σε κάθε μας παιχνίδι. Εύχομαι στην ομάδα του Οικονόμου να βρει σύντομα τον δρόμο της και να επανέλθει εκεί που της αξίζει…»,

*Και επίσημα Κατσάρας…
Η Α.Ε. Κιλελέρ ανακοίνωσε χθες και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κατσάρα Κωνσταντίνο.

*Η νέα διοίκηση του ΠΟΕ
Κατά τη διαδικασία των προγραμματισμένων εκλογών, που έλαβαν χώρα τη 16η/6/2022, προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟΕ. Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε την Πέμπτη 23 Ιουνίου και συγκροτήθηκε σε σώμα, το οποίο έχει ως εξής: Πρόεδρος και ταμίας Α’: Χατζηβασίλης Άλκης, αντιπρόεδρος Α’: Παναγιωτίδης Ηλίας, αντιπρόεδρος Β’: Χατζηβασίλης Κωνσταντίνος, γενικός γραμματέας: Αγοραστός Χρήστος, ειδικός γραμματέας: Τσακίρης Παντελής, γενικός αρχηγός: Μωυσίδης Παναγιώτης, ταμίας Β’ και υπεύθυνος Μάρκετινγκ: Καραγιάννης Αθανάσιος, έφορος Υλικού: Νίκου Μίλτος, φροντιστής: Δατσογιάννης Αναστάσιος, υπεύθυνη Ακαδημιών: Ταζέ Έλενα, μέλη: Μπίζιος Αθανάσιος, Τσιόγγας Περικλής, Ουσταμπασίδης Γεώργιος, αναπληρωματικά μέλη: Κουρνούτης Δημήτριος, Φουρκιώτης Ελευθέριος, Βαλιώτης Νικόλαος και Μπουλουμπάση Κωνσταντίνα.

*Νέα διοίκηση στον Αστέρα Μελισσοχωρίου
Νέα διοίκηση εκλέχθηκε στον Αστέρα Μελισσοχωρίου που συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως: Πρόεδρος: Καρακάσης Ανδρέας, αντιπρόεδρος: Καλογιάννης Παναγιώτης, γενικός αρχηγός: Σράλλης Κωνσταντίνος, ταμίας: Κατσαμάκας Νικόλαος, γεν. γραμματέας: Καραμίχος Σωτήρης, μέλος: Φαρδύς Δημήτριος, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Χαρούλη- Καφετζή Δήμητρα. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά προπονητής στην ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΛ θα είναι ο Μάκης Αλεξούδης με συνεργάτη του τον Νίκο Ζουμπελούλη.

*Βραδινός αγώνας δρόμου κατά των ναρκωτικών στη Λάρισα
Βραδινός αγώνας δρόμου κατά των ναρκωτικών και των εξαρτήσεων διοργανώνει αύριο Κυριακή 26 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στην κοίτη του Πηνειού στη Λάρισα, το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών - Παράρτημα Λάρισας και ο ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας. Ο αγώνας διοργανώνεται στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών και της διακίνησής τους», στέλνοντας μήνυμα για μια ζωή ελεύθερη από ουσίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass