«Κανένα ενδιαφέρον μέχρι σήμερα»

ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2022 20:40

Παρά τις διαδοχικές μειώσεις της αρχικής τιμής πώλησης της ΠΑΕ, αλλά και την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, κανένας ενδιαφερόμενος δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια.


Όπως επισήμανε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του «μέχρι σήμερα δεν μου έχει ζητήσει κανείς να αγοράσει τις μετοχές μου είτε άμεσα, είτε μέσω τρίτου προσώπου, παρά το ότι, όπως έχει δημοσιοποιηθεί και στην εφημερίδα «Ελευθερία», έχω δηλώσει ότι παρέχω τεράστιο χρόνο εξοφλήσεως του τμήματος της αγοράς, τόσο για τις μετοχές μου όσο και για τα ακίνητα που ανήκουν στην ΑΕΛ, για τα λεωφορεία και τα μηχανήματα που ανήκουν στην ΑΕΛ, για το ποσοστό μου στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ, αλλά κυρίως για την αξία των 36 ποδοσφαιριστών μας που πέρυσι για τους γνωστούς λόγους δεν κατέκτησαν την πρώτη θέση του πρωταθλήματος και που παραμένουν κατά 99% οι ίδιοι και για τα επόμενα χρόνια.
Δυστυχώς πλησιάζει η 28η Ιουνίου 2022 που εκπνέει η προθεσμία και εκείνη την ημέρα θα ανακοινώσω σε συνέντευξη Τύπου τις αποφάσεις μου.
Μετά από αυτήν την ημερομηνία, και εφόσον δεν αποφασίσω να οδηγηθεί η ΑΕΛ σε εκκαθάριση, κάθε πρόταση αγοράς δεν πρόκειται καν να συζητηθεί».
Στόχος του κ. Κούγια είναι να κάνει την ομάδα πιο ελκυστική σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο αγοραστή ή επενδυτή, μειώνοντας την αρχική τιμή πώλησης της ΠΑΕ, αυξάνοντας τον χρόνο αποπληρωμής, ισχυροποιώντας το ρόστερ (με τις πρώτες ανανεώσεις) και προσπαθώντας να αποκτήσει η ομάδα δικαίωμα μεταγραφών.
Από την πλευρά του ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου περιμένει την 11η Ιουλίου για την έναρξη της προετοιμασίας. Για τα μεταγραφικά ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς αναμένεται συνάντηση του Σωτήρη Αντωνίου με τον Αλέξη Κούγια, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων θα μπει και το πρόγραμμα της προετοιμασίας, το βασικό στάδιο της οποίας θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass