Παραιτείται ο πρόεδρος του Ηρακλή Χάλκης Κώστας Μετσοβίτης

ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2022 20:30
 Άμεσες παρεμβάσεις χρειάζονται στο γήπεδο Χάλκης Άμεσες παρεμβάσεις χρειάζονται στο γήπεδο Χάλκης

Σε διοικητική κρίση οδηγείται ο Ηρακλής Χάλκης, καθώς ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Μετσοβίτης δηλώνει παραίτηση.

Η αδυναμία να συνεχίσει το έργο του έγκειται στο ότι δεν υπάρχει ουσιαστική βοήθεια και στήριξη από την ευρύτερη τοπική κοινωνία. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε τα τελευταία χρόνια και η οποία άρχισε να αποδίδει καρπούς τη φετινή χρονιά, καθώς η ομάδα αφενός στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ τερμάτισε στην 3η θέση του 2ου Ομίλου διεκδικώντας μέχρι τελευταία στιγμή την άνοδο και αφετέρου στο κύπελλο απέκλεισε δύο ομάδες της Α’ Τοπικής, τον Παναγροτικό και τον Αχιλλέα Φαρσάλων φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά όπου ηττήθηκε από τον Δωτιέα Αγιάς (που πλέον ανήκει στη Γ’ Εθνική), το μέλλον του Ηρακλή Χάλκης διαγράφεται αβέβαιο.
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζονται επεκτείνονται και στο γηπεδικό, καθώς χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις τόσο στον αγωνιστικό χώρο (χλοοτάπητας) όσο και στους βοηθητικούς χώρους και κυρίως στα αποδυτήρια.
Όλα αυτά σε συνάρτηση με τη γενικότερη έλλειψη ενδιαφέροντος από την ευρύτερη τοπική κοινωνία οδηγούν τον κ. Μετσοβίτη να αποχωρήσει από την κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του Συλλόγου. Εντός του μηνός αναμένεται να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση, η οποία θα καθορίσει τις εξελίξεις στον σύλλογο, καθώς ο πρόεδρος κ. Μετσοβίτης θα κάνει γνωστές και επίσημα τις αποφάσεις του και θα θέσεις τους προβληματισμούς του για το μέλλον ενός ιστορικού συλλόγου που προσπαθεί να βρει ξανά την αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass