Εβδομάδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ΑΕΛ

Καμία κίνηση μέχρι τώρα όσον αφορά την αγορά της ομάδας

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2022 20:20

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται αυτή η εβδομάδα που διανύουμε, για το ποιο θα είναι το μέλλον της ΑΕΛ, καθώς μέχρι τώρα η αβεβαιότητα που υπάρχει προβληματίζει έντονα τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία, ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τους «βυσσινί».


Μέχρι τώρα δεν έγινε καμία κίνηση για την αγορά της ομάδας και, όσο περνούν οι μέρες, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, ενώ στις 11 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Το ερώτημα πάντως είναι σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ΑΕΛ, διότι αν υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική, τότε θα αλλάξουν πολλά πράγματα και δυστυχώς τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν, σε καμία περίπτωση δεν θα πείσουν τους φιλάθλους να επιστρέψουν και πάλι στο Αλκαζάρ.
Πάντως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, περιμένει να γίνει έστω και την ύστατη στιγμή κάποια εξέλιξη και ήδη έκανε κινήσεις ώστε να γίνει η ομάδα πιο ελκυστική στους υποψήφιους αγοραστές, αν τελικά υπάρξουν.
Ήδη, όπως έγραψε και η «Ε», η τιμής πώλησης της ομάδας από 2,1 εκατομμύρια ευρώ, πέφτει στο 1,8 εκατομμύρια. Ποσό το οποίο ζητάει να του δοθεί εντός τριών χρόνων και δεν αποκλείεται να διευρυνθεί αυτό το διάστημα πληρωμής, αν το επιθυμεί ο αγοραστής και εφόσον ο συγκεκριμένος έχει τα εχέγγυα που ζητήθηκαν από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η πώληση της ομάδας.
Οριστικά πάντως θα γνωρίζουμε τι τελικά θα γίνει με την ΑΕΛ στις 28 Ιουνίου, ημερομηνία καταληκτική, κατά την οποία ο κ. Κούγιας θα αποφασίσει για το μέλλον της.
*Για τα αγωνιστικά θέματα δεν υπάρχει κανένα νέο, ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου που βρίσκεται στην Αγιά περιμένει τις πιθανές εξελίξεις που θα δρομολογηθούν στο τέλος του μήνα και μετά θα ξεκινήσουν και οι μεταγραφικές κινήσεις, για να ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις που χρειάζεται και να πρωταγωνιστήσει την καινούργια σεζόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass