Η παρέα που γράφει ιστορία στη Μελιβοία

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2022 21:38

Ως γνωστόν οι παρέες γράφουν ιστορία. Αυτό συμβαίνει από πέρυσι στη Μελιβοία και συνεχίζεται φέτος.


«Ξεκινήσαμε μια παρέα που ήμασταν μαζί και στην Ανάβρα, για να πάμε στη Μελιβοία και περάσαμε όμορφες στιγμές, καθώς στο ποδόσφαιρο κερδίζεις πολλούς φίλους και οι αναμνήσεις μας είναι πολύ ευχάριστες», τόνισε ο 24χρονος επιθετικός του Φιλοκτήτη Νίκος Βλάχος.
Μαζί με τους Κώστα Γιαννουλέα, Περικλή Χονδροδήμο και Χρήστο Μαλλιάρα, αποφάσισαν λοιπόν να συνεχίσουν το ποδόσφαιρο στην ομάδα των παραλίων και δεν μετάνιωσαν ποτέ, γι’ αυτή τους την επιλογή.
Το γιατί μας το εξηγεί ο Νίκος Βλάχος: «Από την αρχή συναντήσαμε ένα ιδανικό περιβάλλον και μας υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της ομάδας, με πολλή ζεστασιά και νιώθαμε πως αγωνιζόμασταν χρόνια σε αυτήν την ομάδα.
Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και στην πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Β’ τοπικής κατηγορίας, όμως εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών συμπαικτών μας, υποχωρήσαμε τελικά στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Τηρουμένων των αναλογιών και των προσδοκιών, θεωρείται επιτυχία αυτό που κάναμε και οφείλεται στην προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονταν με αυταπάρνηση.
Όσον αφορά την παρουσία της Κατερίνας Τσιάπανου στον πάγκο, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας, αλλά τον αρχικό αιφνιδιασμό τον διαδέχτηκε η χαρά και η αισιοδοξία.
Μας κέρδισε με την άψογη συμπεριφορά της, με την καλοσύνη της, τις πολλές γνώσεις που έχει και την εξαιρετική δουλειά της, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως η ομάδα λειτουργούσε μπορούμε να πούμε πολύ καλό επίπεδο.
Βοήθησε όλα τα παιδιά, τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες, ιδιαίτερα μας ενθάρρυνε στα αρνητικά αποτελέσματα και ο απολογισμός ήταν αναμφισβήτητα θετικός.
Ήμασταν γενικά μια καλογυμνασμένη ομάδα και πιστεύω πως με τις κατάλληλες κινήσεις που θα γίνουν, την καινούργια σεζόν ο Φιλοκτήτης θα κάνει ένα βήμα παραπάνω».
Όσον αφορά το αν θα συνεχίσει και την καινούργια σεζόν να φορά τη φανέλα του Φιλοκτήτη, ο Ν. Βλάχος επισήμανε τα εξής: «Στο ποδόσφαιρο όπως ανέφερα κερδίζεις πολλούς φίλους και σίγουρα θα είναι ευχάριστο να αγωνιστώ σε ένα γνώριμο περιβάλλον και τη νέα χρονιά»
*Ο Νίκος Βλάχος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Δωτιέα και όταν ανέβηκε η ομάδα στη Γ’ Εθνική, σε ηλικία 15 χρονών αγωνίστηκε στη Δήμητρα Αγιάς και μετά στην Ανάβρα.
Διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον νυν προπονητή της ΑΕΛ Σωτήρη Αντωνίου και με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές του Δωτιέα Γιώργο Τσατσαλίδη, Θωμά Τσιρογιάννη, Βασίλη Ντακούλα, ενώ συνεχάρη την ομάδα της Αγιάς, για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass