ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λύθηκε η συνεργασία με τη Σουλούκου

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2022 21:05

Ημέρα ανακοινώσεων η προχθεσινή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς λίγη ώρα μετά την κοινοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί έγινε γνωστή μια σημαντική αλλαγή, σε επίπεδο διοίκησης.


Συγκεκριμένα, η Λαρισαία Λίνα Σουλούκου αποχωρεί στις 30 Ιουνίου από τη θέση της γενικής διευθύντριας του συλλόγου, σε μια απόφαση που ελήφθη κοινή συναινέσει.
Η κυρία Σουλούκου εκπροσωπούσε έως τώρα την πειραϊκή ομάδα στα κορυφαία συλλογικά όργανα της Ευρώπης, όπως την Ευρωπαϊκή Ένωση Συλλόγων (ECA).
Στη θέση της θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιουλίου ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς.
H ανακοίνωσηέχει ως εξής: Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με την κ. Λίνα Σουλούκου από τις 30/6.
Η κ. Λίνα Σουλούκου από τη θέση της γενικής διευθύντριας του Συλλόγου διέγραψε μια πορεία γεμάτη επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε κορυφαία συλλογικά όργανα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως το ECA (European Club Association).
Με τις εξαιρετικές της γνώσεις για το ποδόσφαιρο, το ήθος και την εργατικότητά της, κατέγραψε μια απολύτως επιτυχημένη πορεία στη διοίκηση του Συλλόγου.
Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ την ευχαριστεί και της εύχεται τα καλύτερα στα επόμενα κεφάλαια της ζωής της. Tη θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ αναλαμβάνει από 1/7 ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Καραπαπάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass