Ο Ηρακλής Λάρισας περιμένει το CAS

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2022 20:20

Εν αναμονή των αποφάσεων από το CAS είναι ο Ηρακλής Λάρισας στη Γ’ Εθνική με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά σε ενδεχόμενη δικαίωση της Κοζάνης!


Το σενάριο ανόδου παραπάνω ομάδων (ίσως και όλων) είναι ακόμα… ανοιχτό, καθώς τα πράγματα θα περιπλεχθούν αρκετά εφόσον αποφασιστεί ότι η Κοζάνη έπρεπε να συμμετάσχει στα πλέι οφ! Μπήκε ως γνωστόν στη θέση της ο Μακεδονικός.
Σε ενδεχόμενο απόρριψης τα πράγματα είναι πιο απλά, με την πρώτη τετράδα να παίρνει την άνοδο (Παναχαϊκή, Προοδευτική, Αγροτικός Αστέρας, Μακεδονικός) και τους υπόλοιπους να αναμένουν τις πρώτες αποχωρήσεις από τη Super League 2, που δεδομένα θα έρθουν.
Με όλα αυτά η ΕΠΟ δεν μπορεί να επικυρώσει τη βαθμολογία της Γ’ Εθνικής μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και ούτε να βγάλει… πρωταθλητή και ομάδες που ανεβαίνουν, όπως συνεπάγεται.
Έτσι θα αργήσει και η απονομή του τίτλου του πρωταθλήματος στην Παναχαϊκή, με τη φιέστα να είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί και στο ξεκίνημα της νέας σεζόν! Πάντως το σημαντικότερο ζήτημα είναι οι ημερομηνίες κατάθεσης φακέλων για τη συμμετοχή, όσων το δικαιούνται, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass