Μέρες αγωνίας για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ…

*ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2022 20:00

Η Επιτροπή Αξιολόγηση του ΕΣΑΚΕ απέρριψε (μέσω εισήγησης) συνολικά τέσσερις αιτήσεις - ΑΕΚ, Άρη, Απόλλωνα Πατρών και ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ. Στο προγραμματισμένο για σήμερα, Πέμπτη (16/6), Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ θα εξεταστεί η εισήγηση της Επιτροπής, ώστε να εγκριθεί ή να απορριφθεί. Στην περίπτωση που εγκριθεί, τότε οι τέσσερις ομάδες (ΑΕΚ, Άρης, Απόλλων Πατρών, ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ) θα έχουν δικαίωμα προσφυγής στο δευτεροβάθμιο όργανο, που θα βγάλει απόφαση σε διάστημα τριών ημερών.


Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε, με σχετική ανακοίνωση, πως ο αντιπρόεδρός της, Σταύρος Δουβής, υπέβαλε χθες, Τετάρτη, 15 Ιουνίου, την παραίτησή του από την Επιτροπή Αξιολόγησης της Basket League. «Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ BC αποχώρησε καταγγέλλοντας τους χειρισμούς μελών της Επιτροπής» αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της Ένωσης.
ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σκληρή ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό μπάσκετ» και «οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης», εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, μετά τις διαρροές περί απόρριψης του φακέλου της από την Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, ενόψει του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2022/23.
Μεταξύ των άλλων αναφέρει τα εξής: «Αν η κάθαρση της «Νέας Τάξης» του ελληνικού μπάσκετ ξεκινήσει από την ΑΕΚ (και ενώ ο φάκελός μας πληροί ΟΛΕΣ τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις), θέτουμε αρχικά μερικά ερωτήματα, τις απαντήσεις των οποίων γνωρίζουν «οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ», και αποτελούν έναν καλό λόγο για συνέχιση της κάθαρσης σε όλα τα επίπεδα και την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας:
1) Πόσο δίνει στο Στοίχημα το να χάνεις στην έδρα σου με διαφορά μεγαλύτερη των 10 πόντων στο Α’ Δεκάλεπτο;
2) Πόσο δίνει στο Στοίχημα Έλληνας διεθνής, με διψήφιους πόντους και ριμπάουντ σε μέσους όρους, να «τραυματίζεται» στο ημίχρονο του αγώνα, έχοντας 6 πόντους και 1 ριμπάουντ και να «τίθεται» εκτός αγώνα;
3) Ποιοι δύο (2) μπασκετικοί μεγαλοδημοσιογράφοι πλησίασαν προμηθευτή της ΑΕΚ ΒC πιέζοντάς τον να προκαλέσει πρόβλημα στην εταιρεία μας, υποσχόμενοι ότι δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί «η επόμενη ημέρα είναι ήδη εξασφαλισμένη» (για τον προμηθευτή) από τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων»; Τα ονόματα των μεγαλοδημοσιογράφων και του προμηθευτή θα βρίσκονται στη διάθεση της Εισαγγελίας Αθηνών.
4) Πώς χρηματοδοτούνται οι ΚΑΕ; Με αυξήσεις κεφαλαίου; Με δάνεια; Ποιοι είναι οι πραγματικοί μέτοχοι των ΚΑΕ;
Απαιτούμε ν’ ανοιχτούν και επαναξιολογηθούν όλοι οι φάκελοι, σε μία ανοιχτή διαδικασία, με παρουσία όλων των εκπροσώπων των ΚΑΕ, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για κακή, καταχρηστική και μεροληπτική άσκηση καθηκόντων κάποιων μελών της Επιτροπής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass