50 χρόνια Μέγας Αλέξανδρος

ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ 2004 ΘΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - 27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΗΠΕΔΟ - ΣΤΟΛΙΔΙ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2022 21:07

Την Εθνική Ελλάδος του 2004 που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, θα προσκαλέσει ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων, για να γιορτάσει τα 50 χρόνια παρουσίας του στο τοπικό ποδόσφαιρο.


Μια παρουσία με πολλές αναμνήσεις, ευχάριστες και μη για τους παλιότερους, που νιώθουν υπερήφανοι για την ομάδα του χωριού τους, η οποία δίνει ζωντάνια στους Χαλκιάδες και κάθε Κυριακή είναι γιορτή.
Ένας από αυτούς είναι και ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ζαχόπουλος, που για 27 χρόνια ηγείται της προσπάθειας, προσφέροντας πάρα πολλά και δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του προς τον σύλλογο.
Μάλιστα όταν ήταν κοινοτάρχης, το 1987 φρόντισε και σπάρθηκε χόρτο (σ.σ. στο δεύτερο γήπεδο του νομού μετά το Αλκαζάρ), το 1988 κατασκευάστηκαν αποδυτήρια και το 1989 κερκίδες.

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ
Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά στο γήπεδο υπάρχουν και άλλα πράγματα, τα οποία δείχνουν τη νοικοκυροσύνη και το μεράκι των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα.
Η αίθουσα συνεδριάσεων, που θα είναι πολλαπλών χρήσεων, ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας και σίγουρα, για ερασιτεχνικό σωματείο, κάτι τέτοιο αποτελεί πολυτέλεια.
Βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία και την κοσμούν φωτογραφίες όταν η ομάδα αναδείχτηκε πρωταθλήτρια, ενώ διατηρήθηκαν και οι 14 στολές που φόρεσαν κατά καιρούς οι παίκτες.
Λειτουργούν παράλληλα τηλεόραση και στέρεο.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν με κάθε επισημότητα πιθανότατα το φθινόπωρο και θα απευθυνθεί πρόσκληση στην Εθνική του 2004, για να γιορταστούν παράλληλα και τα 50 χρόνια από την ίδρυση του σωματείου (σ.σ. δεν γιορτάστηκαν πέρυσι λόγω του κορονοϊού). Κι ενώ υπάρχει και σκεπαστή κερκίδα, αυτό που αποτελεί πρόβλημα είναι τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, που δεν έχουν μπάνια και υπόστεγο.
«Περιμένουμε τον Δήμο Κιλελέρ να μας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση και να ολοκληρωθούν οι εργασίες σε ένα γήπεδο - κόσμημα για την περιοχή», τόνισε ο κ. Ζαχόπουλος.

 

ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ
Την καινούργια σεζόν, ο Μέγας Αλέξανδρος θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β’ κατηγορία και θα γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες, ώστε να δυναμώσει το ρόστερ και να υπάρχουν πολλές λύσεις στα χέρια του προπονητή Βασίλη Τσανάκα, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία και για 5ο συνεχόμενο χρόνο θα βρίσκεται στο τιμόνι του Μέγα Αλέξανδρου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass