Επαφή Κούγια με Μπλαγκόγιεβιτς…

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ BAN ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2022 21:02

Αυτή τη στιγμή όσον αφορά το θέμα της πώλησης των μετοχών από την ΠΑΕ ΑΕΛ επικρατεί απόλυτη ηρεμία αφού δεν υπήρξε κανένας ενδιαφερόμενος και στις 28 Ιουνίου θα ανακοινώσει την απόφασή του ο μεγαλομέτοχος της λαρισινής ΠΑΕ αν θέλει να συνεχίσει στη Super League 2 ή να την υποβιβάσει στη Γ’ Εθνική κατηγορία όπου θα παραμείνει για δύο χρόνια και θα «κληρονομήσει» αφού ξαναγίνει ΠΑΕ πολλά χρέη.


Πάντως χθες έγινε μια προσπάθεια από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να μπορέσει να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών, καθώς προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον Σέρβο νομικό Φιλίπ Μπλαγκόγιεβιτς εξειδικευμένο στο αθλητικό δίκαιο και δικηγόρο των Στάνκοβιτς, Πάτριτς και Γκοϊκοβιτς, ώστε να υπάρξει ρύθμιση της οφειλής των 505.000 ευρώ. Από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου αναφέρουν ότι αυτή η προσπάθεια γίνεται και για να διευκολυνθεί πιθανός αγοραστής, αλλά και ο ίδιος αν αποφασίσει να παραμείνει στην ομάδα.
Η ουσία είναι ότι αυτή την περίοδο αγωνιστικά υπάρχει στασιμότητα, αλλά γίνονται κινήσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά της ομάδας και προσπάθεια εξεύρεσης νέου αγοραστή.

 

ΔΙΑΨΕΥΣΗ
Διαψεύδονται κατηγορηματικά ονόματα που κυκλοφορούν για την ΠΑΕ ΑΕΛ και ότι υπάρχουν επαφές μαζί τους. Χθες στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ έλεγε ότι δεν έχει προχωρήσει σε καμία συζήτηση με κανέναν ποδοσφαιριστή για ένταξή του στην ομάδα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass