Φιλικό από τα παλιά στη Φιλιππούπολη...

Εγινε ο αγώνας παλαιμάχων Απόλλωνα Λάρισας-ΑΕΛ 3-6

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2022 20:00

Αναβίωσε χθες το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων Απόλλωνα Λάρισας και ΑΕΛ, με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων της συνοικίας της Φιλιππούπολης για τον εορτασμό της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας.


Και το συγκεκριμένο φιλικό, με χορηγό την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, είχε και εκπλήξεις, καθώς στην ομάδα της ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι παλιές δόξες, ο Κώστας Μαλουμίδης και ο Θωμάς Δράμαλης, που έγιναν δεκτοί με πολλά χειροκρότημα από τα τριακόσια περίπου άτομα που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές δεν ήταν απλοί αθλητές, αλλά καλά σκαριά, που αντέχουν στον χρόνο. Δίνουν μάχη με τον χρόνο, όχι πλέον με τους αντιπάλους τους. Οι αγωνιζόμενοι βετεράνοι έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση και υγεία από τους υπόλοιπους, αλλά και καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και οι βετεράνοι αθλητές είναι αθλητές διά βίου και δεν σταματούν ποτέ.
Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 6-3 υπέρ της ΑΕΛ, με τη σειρά των τερμάτων να έχει ως ακολούθως:
1-0    Τέας
1-1    Γκάτας
2-1    Κακαζούκης
3-1    Κατσάρας
4-1    Μαλουμίδης
5-1    Μαλουμίδης
6-1    Κατσάρας
6-2    Τσώτσος
6-3    Τσώτσος
ΑΕΛ: Μιχαήλ, Παπαντωνίου, Κατσάρας, Μαλουμίδης, Σταματίου, Δράμαλης, Κοζιώνης, Κακαζούκης, Γ. Πλίτσης., Φ. Πλίτσης, Μπεριτζάς, Ανδρεούδης, Γ. Αλεξούλης, Αβραμούλης, Τσανάκας, Τέας, Νεμπεγλέρας, Κ. Μάγγος, Τρ. Μάγγος, Καρατζιώλης , Παραφέστας, Τσώτσος (προπονητής Αργυρούλης).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Αγγελής, Αλεξούδης, Φιλιππούλης, Κουκούλης, Αργυρακούλης, Κολομητρούσης, Γκαραγκούνης, Κακαγιάννης, Κ. Μάγγος, Τρ. Μάγγος, Δρυστέλλας, Νανούλης, Καρβούνης, Κόγιος, Μιχαλόπουλος, Τόλιος (πρώην Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας), Τρουβάς, Τζιμούλης, Τσαπατώρης, Αντωνίου, Μπακαρός, Φωτάκης, Ντελόπουλος Θαν., Μπίζιος, Κανελλιάς, Τσώτσος, Ζηλιασκούδης, Γιούρας, Μπουρονίκος, Μπρατσίλας, Πατσίδης.
*Τριαντάφυλλος Μάγγος, Κώστας Μάγγος και Τσώτσος έπαιξαν και στις δύο ομάδες.

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης βραβεύτηκαν οι παλαίμαχοι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας: Πατσίδης Ιωάννης, Μπέης Παναγιώτης, Βελετάνης Βασίλειος, Μπαντούκας Παναγιώτης, ο παλαίμαχος γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Μιντζαρίδης Μιχαήλ, οι παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΛ: Δράμαλης Θωμάς, Μαλουμίδης Κώστας και Σελιώνης Ηλίας.
Επίσης τιμήθηκαν από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ οι κ. Καλογήρου Ευθυμία και Κουκολιού Μάγδα.
Τέλος, βραβεύτηκαν ο Τάσος Μπεριτζάς και ο Μάκης Αλεξούδης.
Τον αγώνα, μεταξύ των άλλων, παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Αλεξούλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, ο πρώην και μακριοβιότερος δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης, ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ Κώστας Φιλιππούλης, ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης και άλλοι…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass