Επιτυχίες αθλητών στίβου του Πελασγού

ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΟΡΙΟ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2022 20:30

Με μεγάλη επιτυχία έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες του Πελασγού στη Λαμία στους αγώνες Στίβου που έγιναν προς τιμήν της Ολυμπιονίκη Νίκης Μπακογιάννη.

Τα όρια για το πανελλήνιo πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ, έπιασαν η δωδεκάχρονη Αρβυθά Μαρία που ήρθε πρώτη στα 80 μ. Δεύτερη και με όριο για τους πανελλήνιους αγώνες η Κατσιάνη Χαρούλα στα 150 μέτρα, ενώ ο νέος αθλητής Κατσιμίχας Σωτήρης ήταν πρώτος στα 80 μέτρα και με όριο για τους πανελλήνιους.
Επίσης, η Μανθοπούλου Λήδα ήρθε δεύτερη στα 100 μέτρα, η Βερτέλη Αγαθονίκη έκανε ατομική επίδοση με 15’73’’ στα 100 εμπόδια, η Τάτσιου Γεωργία έκανε ατομική επίδοση στα 100 μέτρα με 13’46’’, ο Γιώτσας Μάριος τέταρτος στα 100 μέτρα και στα 200 μέτρα, η Σουφλιά Φωτεινή τρίτη στα 100 μ. και στα 200 μ., η Μπρότη Σπυριδούλα τέταρτη στη δισκοβολία, η Παπακώστα Βασιλική τέταρτη στα 80 μέτρα, η Λυκοκώστα Κατερίνα πέμπτη στα 80 μέτρα, ο Παπακώστας Γιώργος τρίτος στα 400 μέτρα, η Γουιγουη Παρασκευή τέταρτη στα 800 μ., ο Γουιγούης Βασίλης πέμπτος στα 1.200 μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass