Σαρώσανε τα μετάλλια οι αθλητές του A.S. Fighters Academy Poutsiakas Team

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2022 20:05

Με 30 μετάλλια επιστρέψανε οι αθλητές του A.S. Fighters Academy Poutsiakas Team από τα 2 πρωταθλήματα που διεξήχθησαν στην Καλαμπάκα, στο πρωτάθλημα budokai και στα Τρίκαλα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα kick boxing sparring day.


Να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι αθλητές του Συλλόγου έδιναν τον πρώτο τους αγώνα και κατάφεραν να διακριθούν όσο και να αφήσουν ωραίες εντυπώσεις στον αγωνιστικό χώρο με το ήθος και τη μαχητικότητά τους να ξεχωρίζει και αναμένεται να εντυπωσιάσουν στο μέλλον σε εξίσου δυνατά πρωταθλήματα.
Οι αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα budokai είναι: Πουτσιάκας Χρήστος: χρυσό, Λαχανάς Ευριβιάδης: χρυσό, Στάμου Νεφέλη: χρυσό, Μπαρούτα Πελαγία: χρυσό, Βλησαρούλη Στέλλα: χρυσό, Βλησαρούλη Μαρία: χρυσό, Νίκου Φαίη: χρυσό, Τόλιας Πασχάλης: ασημένιο, Σμουλιώτη Κάλυ: ασημένιο, Κυριτσάκας Νίκος: χρυσό, Τσιάρας Δημήτριος: χρυσό, Λαγγεσειρα Ραφαήλ: ασημένιο, Γεωργούλας Δημήτριος: χρυσό, Τσιώμος Χρήστος: χρυσό, Παπαδόπουλος Παναγιώτης: ασημένιο, Γαρουφαλιάς Βασίλης: ασημένιο, Γερόλυμος Γεώργιος: ασημένιο.
Οι αθλητές που διακρίθηκαν στο πρώταθλημα kick boxing junior είναι: Πουτσιάκας Χρήστος, Λαχανάς Ευριβιάδης, Τσιάρας Δημήτριος, Λαγγεσειρα Ραφαήλ, Μπαρούτα Πελαγία, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Κυριτσάκας Νίκος, Πουτσιάκας Χρήστος. Ξεχώρισαν οι δύο αθλητές Πασχάλης Τόλιας και Σμουλιώτη Κάλυ για τους δυνατούς αγώνες που έπαιξαν στην κατηγορία των μαύρων ζωνών και κέρδισαν μεγάλη εμπειρία. Τα συγχαρητήρια έδωσε ο αρχηγός Ευρώπης του kyokusindo κ. Πλιάτσικας Απόστολος στους αθλητές για τη μαχητικότητα και τον σεβασμό που έδειξαν πάνω στον αγωνιστικό χώρο, επίσης συνεχάρη τον προπονητή Πουτσιάκα Κωνσταντίνο για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στους αθλητές του. Από τη μεριά του ο προπονητής Πουτσιάκας Κωνσταντίνος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τους αθλητές του και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς που είναι πάντα κοντά στα παιδιά τους σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass