Η επόμενη μέρα στον Δωτιέα Αγιάς

Κ. ΚΑΦΑΝΕΛΗΣ: ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2022 20:20

Οι πανηγυρισμοί της επιστροφής του Δωτιέα στη Γ’ Εθνική δεν κόπασαν στην Αγιά, ωστόσο οι υπεύθυνοι του συλλόγου και δη ο πρόεδρος Κυριάκος Καφανέλης αρχίζουν να σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα.

Η συνέχεια θα είναι σαφώς πιο απαιτητική, ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» έθεσαν τις βάσεις για να μπορέσει η ομάδα να ανέβει επίπεδο.
«Η επόμενη ημέρα δείχνει ότι ο Δωτιέας έχει ένα ρόστερ 25 αξιόλογων παικτών, ένα προπονητικό τιμ που πήρε πρωτάθλημα αήττητο και οδήγησε την ομάδα στη Γ’ Εθνική και ένα καινούργιο γήπεδο, στο οποίο ευελπιστούμε να κάνουμε ντεμπούτο τη νέα σεζόν. Χρειάζονται ορισμένα πράγματα ακόμα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με το γήπεδο» επισήμανε ο κ. Καφανέλης και πρόσθεσε ότι:
«Η Γ’ Εθνική είναι ένα άλλο επίπεδο, πάμε σε κάτι διαφορετικό, σε κάτι καινούργιο και πρέπει η προσπάθεια που κάναμε τα τελευταία χρόνια να αγκαλιαστεί ακόμα περισσότερο από τον κόσμο, χωρίς φυσικά να έχουμε παράπονο γιατί ο κόσμος στήριξε την ομάδα φέτος.
Σίγουρα όμως και βάσει των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και που βιώνουν όλοι οι Έλληνες υπάρχει κάποιο θέμα, αλλά εμείς είμαστε εδώ για τα δύσκολα. Άλλωστε στα δύσκολα την αναλάβαμε και μαζί με τους συνεργάτες μου και το προπονητικό τιμ καταφέραμε να στήσουμε μία ομάδα με επαγγελματική οργάνωση και υποδομή.
Αυτήν τη στιγμή προσπαθούμε να ξεκουραστούμε, αλλά από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε να οργανώνουμε την ομάδα για να κάνουμε το επόμενο βήμα.
Πρώτη προτεραιότητά μας είναι να συζητήσουμε με το προπονητικό τιμ για τους στόχους και το ρόστερ, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι. Πρόθεσή μας είναι να συνεχιστεί η συνεργασία μας, γιατί αυτοί είναι που οδήγησαν την ομάδα στο πρωτάθλημα και την άνοδο.
Αν κρίνω από το υλικό που διαθέτουμε και σε συνάρτηση με το ότι δώσαμε φέτος παιχνίδια επίπεδου Γ’ Εθνικής, με αντίπαλο τον ΠΟΕ, ο Δωτιέας έχει έναν κορμό που μπορεί να στηρίξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Θα γίνουν ωστόσο οι απαιτούμενες προσθαφαιρέσεις, αλλά αυτό θα το αποφασίσουν οι προπονητές.
Ξεκουραζόμαστε λοιπόν αυτές τις ημέρες και από βδομάδα πιάνουμε δουλειά».
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
Συγχαρητήριες επιστολές για την άνοδο του Δωτιέα Αγιάς στη Γ’ Εθνική εξέδωσε η γραμμ. της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η επιτυχία αυτή σας ανήκει, πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα νέα, γεμάτα ζωντάνια παιδιά που συνθέτουν την ποδοσφαιρική ομάδα του «Δωτιέα Αγιάς» και σε όλες τις δυνάμεις του Συλλόγου, που πέτυχαν αυτήν τη σημαντική τελευταία νίκη, που τιμά ιδιαίτερα, τόσο τον Δήμο Αγιάς όσο και συνολικά τον Νομό της Λάρισας.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα, πολλές ανάλογες επιτυχίες στους αγώνες της Γ’ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, με την προσδοκία να αποτελέσετε «μόνιμο κάτοικο» αυτής, η πορεία σας στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν να είναι σταθερή και νικηφόρα και πάντα με την ίδια αστείρευτη όρεξη και επιμονή για την επίτευξη των στόχων σας.
Πάντα δίπλα σας, με περηφάνια...».
Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass