Ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός βράβευσε τις γυναίκες της ΑΕΛ

*Για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2022 20:01

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Τουρνουά Φιλίας #NoMore ενάντια στη βία και τον ρατσισμό σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.


Χθες στο στάδιο Αλκαζάρ δόθηκε ο επίλογος της διοργάνωσης με τον διεθνή φιλικό αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και της Skënderbeu από την Αλβανία. Η διοργάνωση έκλεισε με τη βράβευση της γυναικείας ομάδας από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα, της Α’ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.
Με τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης οι αθλήτριες όλων των ομάδων παρέλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής από τους αντιπεριφερειάρχες κ. Βασίλη Πινακά, Στέλιο Δημότσιο, ενώ ο πρόεδρος του ΔΗΚΕΛ κ. Βαγγέλης Μόρας βράβευσε την αλβανική ομάδα για τη συμμετοχή της.
Η αρχή του 4ου τουρνουά έγινε προχθές το απόγευμα στα γήπεδα του Βουτυρίτσα, όπου διεξήχθη το σχολικό τουρνουά με τη συμμετοχή αρκετών νεαρών κοριτσιών.
Η συνέχεια δόθηκε χθες το πρωί και πάλι στις εγκαταστάσεις του Βουτυρίτσα με τη διεξαγωγή του τουρνουά Ακαδημιών και τη συμμετοχή αρκετών ομάδων από όλη την Ελλάδα.
Η ΑΕΛ ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστό, για τη βοήθεια της Περιφέρειας στη διοργάνωση του Τουρνουά, με τον πρόεδρο της ΑΕΛ, κ. Γιώργο Νάκα, να του παραδίδει τιμητικά μια φανέλα, η οποία στη θέση του χορηγού έφερε το σήμα της Περιφέρειας. Το πρόσημο από τη διοργάνωση ήταν απόλυτα θετικό, με τη συμμετοχή και τις δύο ημέρες περισσότερων των 200 αθλητριών, σε μια γιορτή του αθλητισμού που παράλληλα πέρασε τα τόσο σημαντικά, αλλά και επίκαιρα μηνύματα ενάντια στη βία και τον ρατσισμό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες από την πλευρά της ΑΕΛ εκφράστηκαν στο ΕΑΚΛ και στον Θοδωρή Βουτυρίτσα για τη χρήση των εγκαταστάσεων για τις ανάγκες των αγώνων, όπως και στον χορηγό της ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass