MOTOGP: Μάχη σώμα με σώμα στο Circuit de Barcelona-Catalunya

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2022 13:15

Μετά την πτώση του Francesco Bagnaia στο Le Mans, η επιστροφή του Ιταλού στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Grand Prix της πατρίδας του πιθανότατα ήταν πολύ γλυκιά, καθώς το Mugello μάς έφερε άλλη μια αναμέτρηση μεταξύ Bagnaia και Quartararo.

Τώρα τα MotoGP κατευθύνονται στο Circuit de Barcelona-Catalunya με 41 βαθμούς διαφορά μεταξύ των δύο στη βαθμολογία υπέρ του Quartararo και πολλά άλλα για να μιλήσουμε.
Ξεκινώντας με την Ducati, η Βαρκελώνη δεν έχει δει νίκη του ιταλικού εργοστασίου από το 2018 και ο Bagnaia φαίνεται καλός υποψήφιος για να το αλλάξει αυτό, κοιτάζοντας τη φόρμα του σε παρόμοιες πίστες. Ο ομόσταυλός του Jack Miller, εν τω μεταξύ, θα θέλει να πάρει κάτι παραπάνω από το Σαββατοκύριακο, καθώς πήρε μόλις έναν βαθμό από το Mugello. Ο Johann Zarco θα θέλει επίσης να είναι κάτι περισσότερο από τον κορυφαίο δορυφορικό αναβάτη στην Καταλονία, καθώς δείχνει να έχει ρυθμό. Στην Yamaha, οι δύο όψεις του νομίσματος συνεχίζουν να προβληματίζουν. Από την πλευρά του ο Quartararo παραμένει ηγέτης του Πρωταθλήματος, συνεχίζει να ανεβαίνει στο βάθρο και έδωσε τα πάντα στο Mugello για να τερματίσει μόλις έξι δέκατα μακριά από τη νίκη.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μεταφέρεται στην Καταλονία, στην πίστα του Montmelo, για τον 9ο γύρο της σεζόν του 2022 σήμερα στις 15:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass