9χρονος κατέκτησε έξι μετάλλια!

ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2022 20:35

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο 9χρονος Ζήσης Τζερεμές του Φιλαθλητικού Λάρισας, καθώς κατέκτησε τέσσερα χρυσά μετάλλια (σύνθετο ατομικό, ασκήσεις εδάφους, άλμα, δίζυγο) και δύο αργυρά (ίππο με λαβές, κρίκους) στην πρώτη φάση των αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής παμπαίδων Α’ και Β’ Κεντρικής-Βόρειας Ελλάδας στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας.


Η λαρισινή ομάδα με προπονητή τον Αλκιβιάδη Γιαννάκο συμμετείχε με πέντε αθλητές, τους: Τζεντίκου Άγγελο, Τζερεμέ Ζήση, Φλώρο Μάριο, Μάγκα Δημήτριο και Τσαόπουλο Ευάγγελο, ενώ εκτός του Τζερεμέ μετάλλιο πήρε (3η θέση) στις ασκήσεις εδάφους ο 11χρονος Άγγελος Τζεντίκου και πολύ καλή ήταν η προσπάθεια του 9χρονου Μάριου Φλώρου και των δύο 8χρονων Τσαόπουλου και Μάγκα. Προπονητής των αθλητών ο Αλκιβιάδης Γιαννάκος. Η συνέχεια δίνεται σήμερα και αύριο στην Αλεξανδρούπολη για την τελική φάση των παμπαίδων, όπου θα συμμετάσχουν μόνον οι δύο αθλητές Τζερεμές και Τζεντίκου.
Στους αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Νεανίδων (τελική φάση Ατομικού και Ανσάμπλ) ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λάρισας συμμετείχε και στο ατομικό με τρεις αθλήτριες, τις Ζάχου Αφέντρα, Στεργίου Φανή, Παπαδημητρίου Ευαγγελία, που έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά και στο ομαδικό (Ανσάμπλ) με τις αθλήτριες Κατσανούλη Ελευθερία, Ευσταθίου Παρασκευή, Πορφυρίδου Ελένη-Χριστίνα, Λάμπα Ευαγγελία και Βαλάση Αγγελική που κατέκτησαν την 3η θέση στους τελικούς με 5 σχοινάκια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass