O Παναγιώτης Μπαλτάκος νέος πρόεδρος της Ε.Π.Ο.

«Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ», ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2022 20:05

Με 59 ψήφους, 5 λευκά και 1 άκυρο σε σύνολο 65 ψηφισάντων, ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος εξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. Από την ΕΠΣΛ μετείχαν ως τακτικό μέλος ο κ. Γρηγοριάδης και αναπληρωματικός ο κ. Γκουτζαμάνης.


Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, ο κ. Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Για τη διαιτησία, νόμοι αντισυνταγματικοί δεν θα εφαρμόζονται από την ΕΠΟ. Το Σύνταγμα είναι σαφές και προβλέπει σωματειακή αυτονομία. Η ΕΠΟ δεν εφαρμόζει νόμους αντισυνταγματικούς. Έχει μέλη τις ΕΠΣ και είναι μέλος της UEFA. Ακούει τις ΕΠΣ, συνεργάζεται με την UEFA. Ό,τι είναι να γίνει στη διαιτησία, θα το κάνει η ΕΠΟ. Ό,τι δεν το κάνει η ΕΠΟ, απλά δεν θα περάσει. Πάντοτε σε συμφωνία με τη FIFA και την UEFA. Η διαιτησία είναι αποκλειστικά θέμα της ΕΠΟ, κανενός υπουργού. Τελεία και παύλα.

 

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΣΤΗN «Ε»
Νομική στήριξη στα σωματεία

Μετά την εκλογή του ως πρόεδρο της ΕΠΟ, ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στην «Ε» και σημείωσε τα εξής: «Πριν τις εκλογές είπα ότι στόχευση είναι η Εθνική ομάδα και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που καλλιεργείται από τις Ενώσεις. Εμείς θα βοηθήσουμε να γίνουν ισχυρά και δυνατά πρωταθλήματα, δίνοντας κάθε δυνατή βοήθεια, όπως για παράδειγμα νομική για να εγγραφούν τα σωματεία στο μητρώο».
Ο κ. Μπαλτάκος θα δει τον αγώνα της Εθνικής στο Κόσοβο, ενώ θα επισκεφτεί Βόλο και Λάρισα σύντομα με την ευκαιρία των δύο αγώνων που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass