UEFA:

Ο Μπενζεμά κορυφαίος στο Champions League

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2022 20:15

Η UEFA ανακοίνωσε χθες πως ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν στο φετινό Champions League.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήταν αυτός, που χάρη στην απόδοσή του κατάφερε να οδηγήσει την Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του 14ου τροπαίου της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον ίδιο να αναδεικνύεται πρώτος σκορ με 15 γκολ, με τα 10 από αυτά να είναι στη φάση των ομίλων.
Επίσης ανακοίνωσε χθες την κορυφαία ενδεκάδα για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League. Η ενδεκάδα αναδείχθηκε από ομάδα τεχνικών παρατηρητών της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας και αποτελείται από παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, τη φιναλίστ Λίβερπουλ, αλλά και την Τσέλσι, τη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν. Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα:
Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Αντι Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Αντόνιο Ρούντιγκερ (Τσέλσι), Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ (Λίβερπουλ), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κιλιάν Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν).

 

ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ
Η ισπανική εφημερίδα «Marca», απευθύνθηκε στους αρμόδιους φορείς της UEFA, προκειμένου να διευκρινισθεί το σκεπτικό, βάσει του οποίου ακυρώθηκε το γκολ που σημείωσε ο Καρίμ Μπενζεμά, στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, στον τελικό του Champions League.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα, και σύμφωνα, πάντα, με τις πηγές της ισπανικής εφημερίδας, «ο VAR και ο (σ.σ. διαιτητής) κύριος Τουρπέν, θεώρησαν ότι ο Φαμπίνιο έδρασε, αλλά χωρίς την πρόθεση να παίξει και μόνο για να κόψει την πιθανή πάσα του Βαλβέρδε. Αυτή είναι η βασική τοποθέτηση. Και θεωρήθηκε ότι το άγγιγμα του Φαμπίνιο στην μπάλα -και όχι η προσπάθεια να παίξει με την μπάλα- δεν αναιρεί το οφσάιντ του Μπενζεμά. Εφόσον δεν υπάρχει επαφή του Φαμπίνιο για οφσάιντ, η «δράση οφσάιντ», αρχίζει από την επαφή του Βαλβέρδε. Και εκεί, ο Μπενζεμά ήταν ήδη εκτεθειμένος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass