Στα κάγκελα για τη νέα γενιά…

* ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΔΡΑ * Λ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ 100% * ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2022 20:30

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, οπαδοί της ΑΕΛ βρέθηκαν στα κάγκελα, πράγμα που κατάφερε η ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ στον προχθεσινό αγώνα στο Αλκαζάρ, η οποία κέρδισε στα πέναλτι την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης με 5-4. Αγωνιστική μορφή ήταν ο τερματοφύλακας Λάμπρος Αντωνόπουλος, που έκανε απίστευτες αποκρούσεις στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όπου απέκρουσε ένα πέναλτι και έβαλε ένα.


«Δεν θέλω να σταθώ στο ατομικό κομμάτι, αλλά στη συνολική απόδοση όλων των παικτών απ’ την αρχή έως το τέλος. Όπως εγώ, έτσι και όλα τα παιδιά δώσαμε το 100% μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και με τη βοήθεια του κόσμου, που πραγματικά ήταν εκπληκτικός και μας έδωσε ώθηση για τη νίκη, καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση» ήταν χθες τα λόγια του νεαρού γκολκίπερ μιλώντας στην «Ελευθερία».
Και για τον επόμενο στόχο της ομάδας, μας απαντάει τα εξής: «Πλέον είμαστε στο Final 4 και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι και να φανούμε έτοιμοι για την πρόκρισή μας στον τελικό και έπειτα να κατακτήσουμε το Κύπελλο».
Επίσης, μίλησε για την ΑΕΛ και την Εθνική ομάδα, λέγοντας ότι: «Προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίζω να δουλεύω σκληρά υπό τις οδηγίες των προπονητών μου και κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει θετικό αποτέλεσμα και επίσης η συμμετοχή μου στην Εθνική ομάδα Κ-19».
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ...
Οι τίτλοι γίνονται ...παράδοση για τον Νίκο Γκοτζαμανίδη (ο πρώτος επίσημος αγώνας μετά τον τραυματισμό στη Βέροια κόντρα στη φερώνυμη ομάδα από μαρκάρισμα του Πασιά) και για τον Κοτσανούλη. Οι δυο τους πανηγύρισαν τίτλους σε πανελλήνιο επίπεδο με τις ομάδες Κ-15 και Κ-17 του Ολυμπιακού.
Μάλιστα στον τελικό της Κ-17, μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, ο Γκοτζαμανίδης χτύπησε πάλι το τελευταίο πέναλτι (όπως προχθές με την ΑΕΛ) που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό (5-4 τελικό αποτέλεσμα), ενώ συμπαίκτης ήταν και ο Ζαχαράκης που παίζει και αυτός στην ΑΕΛ.
ΜΕ ΚΗΦΙΣΙΑ Η ΑΕΛ
Με την Κηφισιά θα αγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό η ΑΕΛ μετά από χθεσινή κλήρωση και το παιχνίδι θα γίνει στο Αιγάλεω.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Με την ολοκλήρωση των προημιτελικών αγώνων του πρωταθλήματος Νέων Κ-20 Super League 2 στις 29 Μαΐου 2022, οι ομάδες που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση είναι οι ΠΑΕ Α.Ε.Λ., ΠΑΕ Αιγάλεω, ΠΑΕ Κηφισιά και ΠΑΕ Νίκη Βόλου.
Κατόπιν κλήρωσης που διεξήχθη σήμερα Δευτέρα 30.05.2022 στα γραφεία της Διοργανώτριας οι αγώνες της ημιτελικής φάσης διαμορφώθηκαν ως εξής:
Γήπεδο Στ. Μαυροθαλασσίτης: Κηφισιά – ΑΕΛ
Γήπεδο Μ. Κρητικόπουλος: Αιγάλεω – Νίκη Βόλου
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 02.06.2022 και ώρα 18:00».
- Ο μεγάλος τελικός πιθανότατα θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (05/06) στο γήπεδο της Καλλιθέας (Ελ Πάσο) και οι περιφερειακές ομάδες του Final 4 θα φιλοξενηθούν από τη Διοργανώτρια σε ξενοδοχείο των Αθηνών».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass