Χωρίς άγχος και με στόχο το θέαμα

* Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (19:30)

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2022 17:30

«Εάν εμφανιστούμε καλύτεροι θα μπορούμε να έχουμε αξιώσεις για κάτι καλύτερο», τόνισε στις δηλώσεις του μετά τον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της Λάρισας ΚΑΕ Φώτης Τακιανός και αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν σήμερα οι «κυανόλευκοι» στο κλειστό της Νεάπολης (19:30-ΕΡΤ3), στο Game 2 των πλέι οφ της Basket League.


Η λαρισινή ομάδα με τη συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει σε 1-1 και να γράψει για μία ακόμα φορά ιστορία, καθώς έχει δείξει πως δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο.
Αναμφισβήτητα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως ο Μούντι και η παρέα του υπόσχονται πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να προσφέρουν θέαμα και μία ακόμα χαρά στους φίλους τους.
Άλλωστε έχουν πετύχει τον στόχο τους και με το παραπάνω, αλλά αποτελεί μεγάλη πρόκληση για κάτι περισσότερο η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους «πράσινους».
Από αγωνιστικής πλευράς, όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, ακόμη και ο Χάντσον, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από το πρόβλημα που είχε στο γόνατο, όμως στη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να αγωνιστεί, έστω και για μικρό διάστημα.
Στην αποστολή από τον τεχνικό Φώτη Τακιανό συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Κρουμπάλι, Ζάρας, Καράμπελας, Μάριτς, Μούντι , Τσαϊρέλης, Βησσαρίου, Γκριν, Παπαντωνίου, Μπέρζινς, Χάντσον, Σπυρόπουλος και Αστεριάδης.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ξεκίνησε χθες η διάθεση των εισιτηρίων από τα γραφεία της ΚΑΕ (Παπακυριαζή 31-33, 2ος όροφος) και σήμερα θα διατίθενται έως τις 16:00 στα γραφεία, καθώς και ηλεκτρονικά μέσω Ticketmaster, ενώ τα εκδοτήρια στο γήπεδο θα λειτουργήσουν από τις 17:30.
Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
Ενήλικες 10€.
Παιδικό (13-18 ετών) και φοιτητικά 5,00€.
Court Seats, παιδικό και φοιτητικό 20,00€.
Court Seats 40€.
Παιδιά έως 12 ετών είσοδος ΔΩΡΕΑΝ.
Είσοδος χωρίς πιστοποιητικό.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΒΒΑΔΑ
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Μετά τη δύσκολη (όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι) νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για το 1-0, η σειρά μεταφέρεται στο κλειστό της Νεάπολης όπου σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθεί το Game 2.
Ο Γιώργος Βόβορας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης. Από εκεί και πέρα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του, έχοντας ως στόχο το 2-0 και το «ματς μπολ» πρόκρισης στα ημιτελικά ενόψει του 3ου αγώνα στο ΟΑΚΑ (3/6, 19:30).
Φυσικά στόχος του Έλληνα προπονητή είναι να παρουσιάσει η ομάδα ένα βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και να ανεβάσει στροφές ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Στην αποστολή που από χθες βρίσκεται στη Λάρισα, είναι οι: Μέικον, Παπαγιάννης , Παπαπέτρου, Ουάιτ, Σαντ-Ρος, Σίβα, Μποχωρίδης, Κασελάκης, Νέντοβιτς, Έβανς.
Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ
Παναθηναϊκός – Λάρισα 1-0
Game 1: Παναθηναϊκός – Λάρισα 87-77
Game 2: Λάρισα – Παναθηναϊκός (31/5, 19:30)
Game 3: Παναθηναϊκός – Λάρισα (3/6, 19:30)
Game 4: Λάρισα – Παναθηναϊκός (5/6, 20:00) *
Game 5: Παναθηναϊκός – Λάρισα (8/6, 19:30) *
* Αν χρειαστεί

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass