Στην τρίτη θέση η Δήμητρα Γιάννουλης

Νίκησε στον μικρό τελικό την Αστραπή Ν.Π. με 4-3 στα πέναλτι (1-1 κ.α.) - Mεγάλος πρωταγωνιστής ο Κοβούσογλου

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2022 20:10

Την τρίτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Κ-16 κατέλαβε η Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία επικράτησε στον μικρό τελικό στο γήπεδο Νεάπολης της Αστραπής Ν.Π. με 5-4 στα πέναλτι (1-1 κ.α.).


Η Αστραπή προηγήθηκε στο 67’ με τον Κιουρτσή, ωστόσο λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας της Δήμητρας, Κοβούσογλου, με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε το ματς στα πέναλτι. Εκεί αν και έχασε το τελευταίο πέναλτι της ομάδας του, απέκρουσε δύο πέναλτι των αντιπάλων και αναδείχτηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα, καθώς η Δήμητρα κέρδισε με 4-3.
Η σειρά των πέναλτι με πρώτη τη Δήμητρα: Τζήκας 1-0, Κιουρτσής 1-1, Τάχος 2-1, Αρχοντής 2-2, Δαούλας 3-2, Μπουρντένας 3-2 (απόκρουση), Μανάκας 4-2, Πέτρου 4-3, Κοβούσογλου 4-3 (άουτ), Μπρισίμης 4-3 (απόκρουση).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ι. Σιάρκος-Λ. Βλάχος): Μπαρούτας, Τσιάρας, Νταφόπουλος, Μπουρντένας, Καραμάνης, Παπαδάκος, Πέτρου, Τσακμάκης, Αθανασόπουλος, Αρχοντής, Μπρισίμης (Δημοβέλης, Πάτσιος, Δαλιός, Τσιάρας, Κιουρτσής, Σταυρίδης).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχ. Μανάκας): Κοβούσογλου, Τζήκας, Γκονέλας, Τσεκούρας, Σκιαδόπουλος, Αρσένης, Μανάκας, Τάχος, Δαούλας Ι, Τσακνάκης, Τσαναχτσίδης (Ντόνας, Σβάρνας, Αγγελακόπουλος, Μπλιάμπλιας, Χαδούλης, Δαούλας ΙΙ, Φίκης, Ψαθάς, Μπαργιώτας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass