«Triple Crown» οι Ατρόμητοι/Θύελλα

Αναδείχτηκαν πρωταθλητές και στην Κ-16, κερδίζοντας στον τελικό τον Απόλλωνα Λάρισας με 3-0

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2022 20:00

Τον τίτλο του πρωταθλητή και στην Κ-16 (τρίτος κατά σειρά μετά τις Κ-12 και Κ-13) πανηγύρισαν οι Ατρόμητοι/Θύελλα, οι οποίοι επικράτησαν στον χθεσινό τελικό του Απόλλωνα Λάρισας με 3-0.

Ο αγώνας διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ παρουσία αρκετών φιλάθλων, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοργανώτριας αρχής ΕΠΣΛ, καθώς η αναμέτρηση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, κάτι που σημαίνει ότι τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας. Για τον λόγο αυτόν τόσο οι δύο ομάδες όσο και οι διαιτητές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο φορούσαν ειδικά μπλουζάκια με την επωνυμία του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης.
Σε ό,τι αφορά τον τελικό, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη, με τον Απόλλωνα Λάρισας να έχει την εδαφική υπεροχή, χωρίς ωστόσο να αξιοποιεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σε αντίθεση με τους Ατρόμητους/Θύελλα που αποδείχτηκαν πιο ουσιαστικοί και πήραν αυτό που ήθελαν.
Στο 3’ με τον Γάτσιο απείλησαν οι «κυανόλευκοι» για πρώτη φορά και οι Ατρόμητοι/Θύελλα απάντησαν στο 11’ με τον Κουμαντζέλη, ενώ στο 22’ ο Γκατζιάς με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Πολύ καλή στιγμή και στο 24’ με τον Κουμαντζέλη που μπήκε από τα δεξιά, αλλά σούταρε άουτ.
Ένας λάθος υπολογισμός του τερματοφύλακα Βαγενά στο φάουλ του Βασιλόπουλου στο 48’ (δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα) έδωσε την ευκαιρία στους Ατρόμητους/Θύελλα να ανοίξουν το σκορ.
Ο Απόλλωνας προσπάθησε να απαντήσει με τους Κούρτι και Αγρόδημο στο 50’ και στο 51’ αντίστοιχα, ενώ στο 59’ ο Τερζούδης με κοντινή κεφαλιά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.
Οι Ατρόμητοι/Θύελλα αξιοποίησαν το μομέντουμ και στο 62’ μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Κουμαντζέλη, ο Αγάκος ελίχθηκε πολύ ωραία στη μεγάλη περιοχή και με σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 67’ ο Δημηνίκος με μία εξαιρετική ενέργεια πέρασε την μπάλα από το μάτι της βελόνας (στην αριστερή κλειστή γωνία) και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Στο 80’ το απευθείας κόρνερ του Όντου με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει πάνω στη γραμμή με τη βοήθεια και της οριζόντιας δοκού ήταν η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Δημεράς που είχε βοηθούς τους επίσης πολύ καλούς κ. Βαλιώτη Θ. και Δίχρη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Βαγενάς, Βαλδούμας Κ. (69’ Ξαφάρας), Βαλδούμας Θ., Τερζούδης, Διβανές, Γάκης, Κεντερλίδης, Γάτσιος (63’ Κλεισιάρης), Αγρόδημος, Κούρτι (63’ λ.τ. Γεωργίου), Κωστόπουλος (41’ Όντος).
*Στον πάγκο ήταν οι Μπουρονίκος, Ντόβας, Σουλούκος, Μπούντας, Μίχος, Καζαντζής.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Τ. Ζιάκας): Ραζακιάς, Σταθάκος, Γκατζιάς, Παπακώστας, Αγάκος, Μπέζας, Χολέβας (38’ λ.τ. Δημηνίκος), Καλαθάς (69’ Μόσιος), Τζιότζιος (69’ Νικολαΐδης), Βασιλόπουλος (56’ Ρουσσέτος), Κουμαντζέλης.
*Στον πάγκο ήταν οι Φιλανδριανός, Σκαπέτης, Ρίζος, Αθανασίου, Σούκος, Νινίκας.

 

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά το τέλος του τελικού ακολούθησαν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων σε νικητές και ηττημένους, καθώς και στη διαιτητική τριπλέτα. Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαρώτης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Γρηγοριάδης, ενώ στους διαιτητές τις απονομές έκανε το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Τσακνάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass