Απομακρύνεται από την άνοδο ο Ηρακλής Λάρισας

ΥΠΕΣΤΗ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (4-0)

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2022 20:00

Hττα που τον απομακρύνει από τον στόχο της ανόδου στη Super League 2 υπέστη χθες στον Κορυδαλλό, με 4-0 από την Προοδευτική, ο Ηρακλής Λάρισας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ειδικού πρωταθλήματος.


Μετά από το χθεσινό αποτέλεσμα η λαρισινή ομάδα παραμένει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο μαθηματικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες ανόδου, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, που σημαίνει ότι τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Εκείνο που χρειάζεται πλέον είναι να ενισχύσουν την ψυχολογία τους οι «κυανόλευκοι», καθώς έχουν δείξει ότι αξίζουν να κάνουν την υπέρβαση.
Ο Ηρακλής -που σε γενικές γραμμές στάθηκε άτυχος- προσπάθησε από την αρχή να παίξει επιθετικά και να επιβάλει τον ρυθμό του, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο 20ό λεπτό όταν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με την κεφαλιά του Αλεξίου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των Λαρισαίων.
Δυστυχώς δύο λεπτά αργότερα ο Κρητικός έδωσε προβάδισμα στην Προοδευτική, όταν με προβολή νίκησε τον Παπαγιάννη, ενώ ο Μακρυγιάννης στο 41ο λεπτό έκανε το 2-0, εκμεταλλευόμενος λάθος του τερματοφύλακα του Ηρακλή Λάρισας.
Ο Μακρυγιάννης «χτύπησε» ξανά στο 54ο λεπτό, όταν με σουτ έκανε το 3-0, ενώ ο Ποτουρίδης στο 79ο διαμόρφωσε με σέντρα-σουτ το τελικό 4-0.
Ο Ηρακλής Λάρισας που πάλεψε για το καλύτερο δυνατό είχε δοκάρι στο 88’ με τον Αγρόδημο, ενώ αξιόλογες ευκαιρίες χάθηκαν από τους Παπαδόπουλο, Ζαφειρίου, Κούλπα, Αλεξίου και Γκίκα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ματσούκας (Αιτ/νίας), με βοηθούς τους κ. Καλαμπόκη (Αιτ/νίας) και Μαυραντωντάκη (Ηρακλείου). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Τσαφταρίδης, Νάστος, Πατσατζόγλου, ενώ κόκκινη κάρτα δέχτηκαν οι Πατσατζόγλου (72’), Τσαφταρίδης (86’, στον πάγκο) και Ναρίνογλου (75’).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Ι. Μάγγος): Χαλκίδης, Νάστος, Δημακάκος (66’ Δημακάκος), Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης (33’ λ.τ Αλεξίου), Ποτουρίδης, Κρητικός, Κυριαζής (66’ Όμο), Γκόγκα (33’ Μακρυγιάννης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης-Αθ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Δοδοντσάκης (59’ Ναρίνογλου), Κούλπας, Γκαλίτσιος (82’ Τάρτας), Αγρόδημος, Μπάμης (59’ Κακαβίτσης), Παπαδόπουλος (59’ Χριαστίδης), Αλεξίου (82’ Σταμάτης), Ζαφειρίου, Γκίκα.


ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αγρ. Αστέρας - Παναχαϊκή     2-3
(Νικολαΐδης 4’, Χαλκιαδάκης 90’+5’ - Κέρι 27’, 73’, Μπουρλάκης 79’)
Μακεδονικός - Ηλιούπολη     2-1
(Βασιλείου 17’, Λάλκοβιτς 30’ - Σταύρου 5’)
Προοδευτική - Ηρακλής Λάρ.     4-0
(Κρητικός 22’, Μακρυγιάννης 41’, 54’, Ποτουρίδης 79’ )
Ρεπό: ΠΑΟ Ρουφ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναχαϊκή*    9
2. Αγροτικός Αστ.    7
3. ΠΑΟ Ρουφ*    6
4. Μακεδονικός    5
- - - - - - - - - - - - - - - -
5. Προοδευτική*    4
6. Ηλιούπολη    1
7. Ηρακλής Λάρ.*    1
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (5η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/6, 17:30)
Μακεδονικός-Αγροτικός Αστ.
ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική
Παναχαϊκή-Ηρακλής Λάρ.
Ρεπό: Ηλιούπολη

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΜΑΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ»…ΣΑΝ ΑΥΓΟ!
Ανακοίνωση για τη διαιτησία εξέδωσε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας στην οποία αναφέρει:
«Ο Ηρακλής Λάρισας από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 μέχρι και σήμερα δεν έχει ασχοληθεί με τη διαιτησία, παρότι υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που αδικήθηκε κατάφορα. Αντιθέτως υπήρξαν περιπτώσεις, που επιβραβεύσαμε σωστές διαιτησίες δημόσια με ανακοινώσεις μας.
Σήμερα όμως, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε τη διαιτησία του κου Ματσούκα Μιχάλη, ο οποίος μαζί με τον πρώτο βοηθό κ. Καλαμπόκη Κωνσταντίνο, κατάφεραν αντί για 0-1 υπέρ του Ηρακλή να είναι 1-0 υπέρ της Προοδευτικής, σφυρίζοντας ανύπαρκτο οφσάιντ στο γκολ του Ηρακλή και δίνοντας ανύπαρκτο φάουλ υπέρ της Προοδευτικής, μέσα σε ένα λεπτό. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς ο κ. Ματσούκας επέτρεψε σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Προοδευτικής (με αποτέλεσμα 3 παίκτες του Ηρακλή Λάρισας να αποχωρήσουν τραυματίες), σβήνοντας έτσι όποιες ελπίδες υπήρχαν για την ανατροπή του σκορ.
Με όλα αυτά ο Ηρακλής Λάρισας δεν κρύβει κάτω από το χαλί την άσχημη εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπορεί σε ένα τέτοιο ειδικό πρωτάθλημα μπαράζ, να μην διεξάγονται οι αγώνες επί ίσοις όροις και ισονομία από τους διαιτητές.
Καλούμε την ΚΕΔ να μην πετάξει την ανακοίνωσή μας στο καλάθι των αχρήστων και ελπίζουμε ότι, οι επόμενες διαιτησίες θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Εμείς, από την πλευρά μας, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του ειδικού πρωταθλήματος θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass