Δυνατή ΑΕΛ τη νέα σεζόν

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2022 21:24

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δυνατή ΑΕΛ την καινούργια αγωνιστική περίοδο θέλει να δει ο κόσμος της ομάδας, που μετά την επιστροφή στην κανονικότητα, αναμένεται να επιστρέψουν και οι φίλοι των «βυσσινί» στο ιστορικό στάδιο Αλκαζάρ.
Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις από την ΠΑΕ, ώστε να ενισχυθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό το δυναμικό και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο κατά την περίοδο της προετοιμασίας, ικανό να ανταπεξέλθει στις μεγάλες προσδοκίες.


Αύριο στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, κ. Αλέξης Κούγιας, αναμένεται να κάνει γνωστή την οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα, ποιες είναι οι εκκρεμότητες που υφίστανται και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του.
Ό,τι και αν πει θα έχει ενδιαφέρον, όπως επίσης και οι απαντήσεις του στις ερωτήσεις που θα δεχθεί από τους ανθρώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, διότι διάφορα σενάρια ακούγονται, όμως άλλο να υπάρχει κάτι από επίσημα χείλη και άλλο να μεταφέρεται κάτι απλώς ως πληροφορία.
Αναμφισβήτητα θεωρείται αναγκαίο να ξεκαθαρίσει το τοπίο, η ομάδα ενδεχομένως να χρειάζεται καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσει από την αρχή της καινούργιας σεζόν στη Super League 2 και να επανέλθει πανηγυρικά, εκεί όπου αξίζει να αγωνίζεται, στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Κ-20
Τον αυριανό αγώνα της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Κ-20 της ΑΕΛ και την Ξάνθη, που θα διεξαχθεί στις 17:00 στο στάδιο Αλκαζάρ, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Βασίλειος Τσιγαρίδας, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Αθανάσιο Δόδογλου και Νικηφόρο Φαρμάκη, και οι δύο από την Ένωση Φθιώτιδας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αντώνης Ζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας.
Σημειώνεται πως με νίκη η Κ-20 της ΑΕΛ θα προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και μετά θα διεκδικήσει μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass