Ετοιμη για πρόκριση η Κ-20 της ΑΕΛ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ 1-1 ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ - ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ Η ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2022 20:25

Πανέτοιμη είναι η ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ για τον αγώνα της ρεβάνς με την Ξάνθη, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή και ώρα 17:00 στο στάδιο Αλκαζάρ.


Το 1-1 της περασμένης Κυριακής στην ακριτική πόλη δίνει πολλές ελπίδες στους «βυσσινί» για να προκριθούν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες και να διεκδικήσουν μετά την πρωτιά.
Όσον αφορά τον δράστη του άγριου ξυλοδαρμού του ποδοσφαιριστή Αγγελούλη, η ΠΑΕ ΑΕΛ συγκέντρωσε περαιτέρω στοιχεία.
Αναφέρει πως με τον αδελφό του έχουν την ποδοσφαιρική ομάδα Απόλλων Ξάνθης και όπως την ενημέρωσαν διοικούντες τοπικών ερασιτεχνικών σωματείων είναι ο φόβος της περιοχής.
Και όσα στοιχεία συγκεντρώνονται, θα αποσταλούν στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση, στον Εισαγγελέα Ξάνθης, στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο και στη Super League 2.
*Υπενθυμίζεται πως την ίδια ημέρα στις 15:30 στην αίθουσα Τύπου του σταδίου Αλκαζάρ θα γίνει η ανοικτή συνέντευξη Τύπου του κ. Αλέξη Κούγια, με θέματα:
1. Οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΛ.
2. Ιδιοκτησιακό ΠΑΕ ΑΕΛ.
*Εν τω μεταξύ, κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο την Πέμπτη 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Suoer League 2. Στο Δ.Σ. που θα ξεκινήσει στις 13.00, θα γίνει ενημέρωση για τη σύμβαση με την ΕΡΤ, καθώς επίσης και για το μείζον θέμα των χρημάτων που δικαιούνται οι ομάδες από τη φορολόγηση του στοιχήματος. Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση εταιρείας για συνεργασία μετάδοσης αγώνων εκτός εκείνων που προβάλλονται από την ΕΡΤ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass