«Πονούσε» στην άμυνα ο Ηρακλής Λάρισας

*ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΜΕ 3-1 *ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΜΑΝΤΖΙΟΥ (41’) ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (62’)

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2022 21:10

Φιλότιμα προσπάθησε χθες ο Ηρακλής Λάρισας στο AEL FC ARENA, αλλά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟ Ρουφ με 3-1, για τη δεύτερη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2.


Η λαρισινή ομάδα «πλήρωσε» τα κενά που είχε στην άμυνα και θα μπορούσε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, εάν δεν είχε αποβληθεί ο σκόρερ Παπαδόπουλος στο 62’.
Κι ενώ στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 41’, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη ο Μάντζιος για εξύβριση στον πάγκο του Ηρακλή.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο 10ο λεπτό ο Μάντζιος έγινε δέκτης της μπάλας, έχοντας κινηθεί στην πλάτη της άμυνας. Ο έμπειρος σέντερ φορ μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε παράλληλα και ο Νιτσάκης πρόλαβε την έξοδο του Παπαγιάννη και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του.
Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δύο καλές στιγμές σε σουτ του Γκίκα στο 20’ και του Παπαδόπουλου στο 30’.
Στο 41ο λεπτό ο Βαγγέλης Μάντζιος εξύβρισε άτομο από τον πάγκο του Ηρακλή Λάρισας με αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Κατσικογιάννη αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα για παραπάνω από ένα ημίχρονο. Μάλιστα στη συνέχεια υπήρξε σύρραξη μεταξύ των δύο πάγκων, με τον διαιτητή να αποβάλει και τον γενικό αρχηγό του Ηρακλή Λάρισας, Χρήστο Χατζούλη.
Το αριθμητικό πλεονέκτημα της ομάδας του Ηρακλή Λάρισας έκανε αισθητά την εμφάνισή του με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά για να φέρει αποτέλεσμα. Στο 57ο λεπτό ο Ζαφειρίου έπαιξε το 1-2 με τον Παπαδόπουλο εντός περιοχής και ο τελευταίος πλάσαρε ψύχραιμα, νίκησε τον Παταρούχα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Λίγες στιγμές αργότερα όμως, η αριθμητική ισορροπία έκανε εκ νέου την εμφάνισή της.
Ο Παπαδόπουλος έσπευσε να πιέσει τον Γκιοτά σε μια προσπάθεια του τελευταίου να απομακρύνει την μπάλα, έβαλε όμως άτσαλα το πόδι του, κάνοντας φάουλ και ο διαιτητής Κατσικογιάννης έτρεξε και του έβγαλε κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη, οπότε πήρε κι αυτός την άγουσα για τα αποδυτήρια. Παρ’ όλα αυτά, για τα επόμενα λεπτά, η ομάδα του Ηρακλή έδειχνε να εξακολουθεί να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε για ένα δεύτερο γκολ. Η τύχη όμως δεν ήταν στο πλευρό των γηπεδούχων και αυτό φάνηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.
Στο 78’ ο Χριστίδης έκανε μια καλοτραβηγμένη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Ναρίνογλου να κάνει επαφή με την μπάλα και να της δίνει πορεία προς τα δίχτυα, ωστόσο οι αμυνόμενοι του ΠΑΟ Ρουφ πρόλαβαν να την απομακρύνουν.
Στο 81ο λεπτό, σε μια από τις πρώτες επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βενάρδος βρήκε πολλά μέτρα ελεύθερα από τη δεξιά πλευρά, τα διένυσε έχοντας την μπάλα στην κατοχή του, σέντραρε, με την μπάλα να περνάει από τους πάντες και ο πρώτος που ήρθε σε επαφή μαζί της ήταν ο Καλλέργης, ο οποίος πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας, την έσπρωξε στο βάθος της εστίας του Παπαγιάννη, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ (1-2).
Σαν να μην έφτανε αυτό, 3 λεπτά αργότερα οι παίκτες του ΠΑΟ Ρουφ πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Στο 84ο λεπτό η μπάλα έφτασε στον Χατζηλάμπρο, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, πλάσαρε εύστοχα και έγραψε το 1-3, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, καθώς στα εναπομείναντα λεπτά δεν συνέβη κάτι το αξιόλογο μπροστά στις δύο εστίες.
Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου).
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Τσιλίκας (Αιτ/νίας).
Κίτρινες: Παπαδόπουλος - Κουνάδης (αναπληρωματικός), Καλλέργης, Χατζηλάμπρος.
Κόκκινες: 62’ Παπαδόπουλος - 41’ Μάντζιος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης - Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης (82’ Κακαβίτσης), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Γκίκα (64’ Μπάμης), Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Ζαφειρίου (75’ Ναρίνογλου), Χριστίδης.
ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Παχατούρας, Βενάρδος (91’ Ζάχι), Νατσιόπουλος (46’ Φιλιμέγκας), Οικονομόπουλος, Γκιοτά, Αλεξίου, Νιτσάκης (60’ Κατσούλης), Χατζηλάμπρος, Μάντζιος, Καλλέργης, Καραλής (46’ Ψυχογιός).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(2η αγωνιστική)
Προοδευτική - Μακεδονικός     0-0
Ηλιούπολη - Αγρ. Αστέρας     1-1
(81’ Σάμιος σουτ - 38’ Χαλκιαδάκης σουτ)
Ηρακλής Λάρισας - ΠΑΟ Ρουφ     1-3
(57’ Παπαδόπουλος σουτ – 10’ Νιτσάκης σουτ, 81’ Καλλέργης σουτ, 84’ Χατζηλάμπρος σουτ)
Ρεπό: Παναχαϊκή
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΟ Ρουφ     4-1     6
Αγρ. Αστέρας     2-1     4
Παναχαϊκή     1-0     3
Μακεδονικός     0-1      1
Ηλιούπολη     1-2     1
Προοδευτική     0-1      1
Ηρακλής Λ.     1-3     0
*Ηρακλής Λάρισας και Παναχαϊκή,  έχουν κάνει το ρεπό τους.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(3η -22/5-17:00)
Ηρακλής Λ.-Μακεδονικός
Αγρ. Αστέρας-ΠΑΟ Ρουφ
Παναχαϊκή-Ηλιούπολη
*Ρεπό: Προοδευτική

Toυ Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass