Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2022 20:15

Με ...μυθική ανατροπή στην Ευρώπη ο Αρης

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης μέχρι το 78’ έχανε 2-0 και τελικά στις καθυστερήσεις κέρδισε την ΑΕΚ 3-2 και πάει στην Ευρώπη.


Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 9ης αγωνιστικής των Play Off της Super League:
Άρης - ΑΕΚ    3-2
(79’ Πάλμα, 86’ Μαντσίνι, 90’+3’ Ματέο Γκαρσία - 53’,58’ Λιβάι Γκαρσία
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα    4-0
(38’ Βιγιαφάνιες, 68’ Μαουρίσιο, 71’ Καρλίτος, 87’ Χουάνκαρ)
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ    1-1
(41’ Καρβάλιο - 2’ Φιλίπε Σοάρες)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 34 αγώνες)
 1. Ολυμπιακός    80 -ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
 2. ΠΑΟΚ    61 -Conference League
 3. ΠΑΟ    61 -Conference League
 4. Άρης    59 -Conference League
 5. ΑΕΚ    56
 6. ΠΑΣ Γιάννινα    46ΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
ΧΘΕΣ
Βόλος - ΟΦΗ    5-0
(12’, 29’ Φαν Βέερτ, 36’ Φερνάντες, 65’, 81’ Ροσέρο)
ΣΗΜΕΡΑ (19:30)
Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμ.
Ιωνικός - Παναιτωλικός
Λαμία - Ατρόμητος

 

Δύσκολη αποστολή των γυναικών της ΑΕΛ

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δύσκολη αποστολή θα έχουν σήμερα οι γυναίκες της ΑΕΛ, οι οποίες αγωνίζονται εκτός έδρας, με τους Άβαντες Χαλκίδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ της Α’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Συγκεκριμένα στις 17:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Εύβοιας θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν νικηφόρο αποτέλεσμα, μετά την ήττα στην 1η αγωνιστική από τον Εργοτέλη με 1-0.
Οι Άβαντες Χαλκίδας έχασαν επίσης με το ίδιο σκορ από τον ΠΑΟΚ και θέλουν να ρεφάρουν με νίκη.
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Χατζηγιάννης, Σταυρούλα Λαμπροπούλου, Νικόλαος Βράκας, όλοι από την Ένωση Πειραιά, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Χρυσοβαλάντης Βράκας (Εύβοιας).
*Στο άλλο παιχνίδι, στο Μαρτινέγκο του Ηρακλείου, ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

 

Στην Κατερίνη αγωνίζεται η Κ-20 του Απόλλωνα Λ.
Στο ΔΑΚ Κατερίνης με τον Πιερικό, αγωνίζεται σήμερα και ώρα 12:45, η ομάδα Κ-20 του Απόλλωνα Λάρισας, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Ο τεχνικός Θοδωρής Σκύφτας θα χρησιμοποιήσει  και πάλι παιδιά μικρότερων ηλικιών, προκειμένου να αποκτήσουν τις ανάλογες εμπειρίες. Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Λάζαρος Γιαγκιτζόγλου, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Γεώργιο Μητρόπουλο, Κωνσταντίνο Μπέκα όλοι από την Ένωση Ημαθίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Ιωάννης Γκαραγκάνης (Πιερίας).

 

Κορυφαία επίδοση στον κόσμο ο Τεντόγλου

Μεγάλα άλματα ακόμη και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του «βγάζει» πλέον ο Μίλτος Τεντόγλου, που μοιάζει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του (για αυτήν την εποχή). Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους αγωνίστηκε χθες στο μίτινγκ «Βεργώτεια 2022» στο Αργοστόλι και «προσγειώθηκε» στα 8,36 μ., ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο (τόσο έχει και ο Ινδός Μουραλί Σρεεσενκάρ). Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έφτασε σε αυτό το άλμα στην τέταρτη και τελευταία του προσπάθεια, ενώ νωρίτερα είχε και μία προσπάθεια στα 8,17 μ.

 

Με πέναλτι του Τσιμίκα η Λίβερπουλ Κυπελλούχος

Απίστευτο και όμως αληθινό! Μετά την κατάκτηση του League Cup στα τέλη Φλεβάρη η Λίβερπουλ κατέκτησε και το Κύπελλο Αγγλίας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αφού επιβλήθηκε ξανά της Τσέλσι στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια του αγώνα και η ημίωρη παράταση) με ήρωα όμως αυτήν τη φορά να είναι ένα Ελληνόπουλο! Αυτός ήταν ο Κώστας Τσιμίκας, με τον διεθνή αριστερό μπακ να καλείται από τον Γιούργκεν Κλοπ να εκτελέσει πέναλτι και να τον δικαιώνει, αφού έστειλε τον Εντουάρ Μεντί στην άλλη γωνία και χάρισε το βαρύτιμο τρόπαιο στους ρεντς γράφοντας το τελικό 6-5 για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

 

Η ΕΑΛ στον τελικό βόλεϊ της ΕΣΠΕΚΕΛ

ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ένα ακόμη τρόπαιο θέλει να προσθέσει στη συλλογή της η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΕΑΛ, η οποία αγωνίζεται σήμερα και ώρα 19:00 στην Καρδίτσα με την Αργώ Τρικάλων, στον τελικό Κυπέλλου της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Η λαρισινή ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα κάτω υπό τις οδηγίες της Μαρίας Σκανίκα και είναι έτοιμη να φέρει το τρόπαιο στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

 

Αρχίζουν τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής

ΡΕΠΟ ΕΧΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιτέλους αρχίζουν τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ΄Εθνικής και σήμερα θα διεξαχθούν τρεις αγώνες. Ρεπό έχει ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος θα υποδεχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 18 Μαΐου στο AEL FC ARENA τον ΠΑΟ Ρουφ. Το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, περιλαμβάνει τις παρακάτω συναντήσεις:
Μακεδονικός-Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ-Ηλιούπολη
Αγροτικός Αστέρας-Προοδευτική
Ρεπό: Ηρακλής Λάρισας
*Όλα τα ματς αρχίζουν στις 17:00

 

Τελικοί με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΝΛ, η τελική φάση των τμημάτων υποδομής θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί πριν τους τελικούς. Η ΕΠΣΝ Λάρισας θα εκδώσει εισιτήρια οικονομικής στήριξης με το συμβολικό ποσό των 2 ευρώ και θα είναι προς διάθεση στα γήπεδα. Θα πραγματοποιηθεί δε, Μεγάλος και Μικρός Τελικός σε κάθε κατηγορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass