F1

«Παιδάκια» ή «επαναστάτες»...

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2022 15:10

Ομολογούμε ότι οι υπερβολές των Αμερικανών ήταν αρκετές. Ωστόσο, δεν θα έπρεπε μάλλον να παίρνουμε και τους εαυτούς μας τόσο στα σοβαρά.

Ιδίως, όταν εδώ και λίγες μέρες εκτυλίσσεται μια φαρσοκωμωδία με πρωταγωνιστές τους Lewis Hamilton και Sebastian Vettel.
Οι νέοι race directors της FIA έχουν ειδοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό πως οι οδηγοί πρέπει να ακολουθούν πλήρως τους κανόνες ασφαλείας της ομοσπονδίας, ενώ βρίσκονται εντός των μονοθέσιων. Σύμφωνα με αυτούς, απαγορεύονται τα συνθετικά εσώρουχα, καθώς και κοσμήματα τύπου piercing, σκουλαρίκια ή ρολόγια. Οι κανονισμοί αυτοί δεν είναι καινούργιοι. Υπήρχαν εδώ και χρόνια. Απλώς, τώρα η FIA (θέλετε από υπερβολική τυπολατρία;) αποφάσισε να τους εφαρμόσει.
Όμως ο Lewis Hamilton δεν δέχεται τέτοιου είδους παρεμβάσεις στη ζωή του. Για τον λόγο αυτόν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής με 3 ρολόγια και 8 δαχτυλίδια. Προειδοποίησε δε, ότι ο «ανένδοτος αγώνας» του θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση. Μάλλον, ως τότε θα έχει λύσει και τον γρίφο τού πώς θα προσθέσει το επώνυμο της μητέρας του στο δικό του.
Οι αστειότητες, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Vettel είπε να μη χάσει και εκείνος την ευκαιρία να αφήσει το στίγμα του. Τον Γερμανό φαίνεται ότι τον πείραξε ιδιαίτερα η οδηγία σχετικά με τα εσώρουχα. Γι’ αυτό και αποφάσισε να ντυθεί ήρωας της Marvel κατά τη διάρκεια του τριημέρου, υποθέτουμε. Όλο αυτό το σκηνικό στερείται σοβαρότητας. Είναι τουλάχιστον αστείο να βλέπεις δύο πολυπρωταθλητές να συμπεριφέρονται σαν παιδάκια. Ίσως, όμως, δίνει και μια πιο σωστή διάσταση στα πράγματα. Όπως, ας πούμε, όταν κόπτονται για την «αυστηρή» εφαρμογή των κανονισμών. Όπου συμφέρει εκείνους φυσικά… Οπότε επαναστάτες ή παιδάκια τα συμπεράσματα δικά σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass