Λιλιπούτειοι άσοι... εν δράσει

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2022 20:00

GIANNOYLI K12

AEL1 Κ12

HRAKLHS Κ12

ATROMHTOI RAPTOY Κ12

 

K-12

Στα ημιτελικά Ακαδ. Ολύμπικ (2) ΑΕΛ (1) και Ατρόμητοι/Θύελλα (1)

Έγιναν χθες γνωστές οι τρεις από τις 4 ομάδες που θα μετέχουν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Κ-12. Πρόκειται για τις Ακαδ. Ολύμπικ (2), ΑΕΛ (1) και Ατρόμητους/Θύελλα (1), ενώ η τέταρτη ομάδα θα αναδειχθεί από το σημερινό παιχνίδι Ακαδ Ολύμπικ (1)-Ατρόμητοι/ Θύελλα (2).
Συγκεκριμένα η Ακαδ. Ολύμπικ (2) επιβλήθηκε της Δήμητρας Γιάννουλης με 4-2, με τους Αγγ. Τσιρογιάννη (χατ τρικ) και Σαγρή να σκοράρουν για τους νικητές και τους Κεντρούλη και Αβδουλά για τους ηττημένους.
Η ΑΕΛ (1) εκτός έδρας επιβλήθηκε άνετα του Ηρακλή Λάρισας με το ευρύ 9-2. Έξι γκολ για τους «βυσσινί» πέτυχε ο Παπακωνσταντίνου και από ένα οι Γκόβαρης, Νάτσος και Αθανασόπουλος, ενώ από τους «κυανόλευκους» σκόραραν οι Γκιάστας και Βουτσιλάς.
Τέλος οι Ατρόμητοι/Θύελλα κέρδισαν την πρόκριση κόντρα στα Εκπ. Ράπτου στα πέναλτι με σκορ 3-1 (0-0 κ.α.). Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο τερματοφύλακας Μέλλιος που απέκρουσε τρία πέναλτι. Εύστοχοι ήταν οι Τογκαλίδης, Σακελλαρίου και Μπαζούκης, ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Μπόλης.

 

AEL K15

NIKH MIXAHL K15

 

K-15

Εύκολη επικράτηση

Η ΑΕΛ ΝΙΚΗΣΕ 5-0 ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

Η ΑΕΛ επικράτησε εύκολα της Νίκης Μιχαήλ με 5-0 στην Κ-15 και περιμένει πλέον το ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή Λάρισας (17/5) που θα καθορίσει ποια ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση και ποια στη δεύτερη.
Τα γκολ για τους «βυσσινί» πέτυχαν οι Σαΐτης (8’, 15’), Μπιώτης (60’, 67’) και Μαλέσκος (75’). Η ΑΕΛ είχε και τέσσερα δοκάρια με τους Μπιώτη (2), Σαΐτη και Δρόσο.
ΑΕΛ (Κ. Γούλας): Παπαδόπουλος, Δρόσος, Παπαδημητρίου, Δαβίδης Παπακωνσταντίνου, Μαξακούλης, Μπατζιλιώτης, Γκαρλέμος, Σαΐτης, Μαλέσκος, Τσαγκάλης (Μπιώτης, Χρυσανθόπουλος, Παπαναστασίου, Γκάνας, Οδ. Βλάχος).
ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (Δ. Σκλάβος): Ματθαίου, Μπαλής, Ζαφειρούλης, Χαϊδούλης, Τασιόπουλος, Ξυδούλης, Χαχάμης, Στάμος, Βαρσάμης, Γκαλαφάγκας, Ζαλαβράς (Μάρκου, Αρόστιος, Τζήκας).

 

ASTRAPH Κ15

AMPELLOKHPOI Κ15

 

K-15

«Κλείδωσε» τετράδα η Αστραπή Ν. Πολιτείας

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2-2 ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

Θέση στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Κ-15 εξασφάλισε χθες η Αστραπή Ν. Πολιτείας η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τους Αμπελόκηπους.
Οι γηπεδούχοι ήθελαν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να δώσουν συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και το πέτυχαν παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0. Συγκεκριμένα ο Κοντογιάννης στο 48’ και ο Νούλας στο 50’ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, για να απαντήσουν από την Αστραπή οι Καραμάνης στο 62’ και Μπρισίμης στο 70’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 3η και την 4η θέση στην τελική βαθμολογία θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα Ατρόμητοι/Θύελλα-Ακαδ. Ολύμπικ.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Λ. Βλάχος): Τσιάρας Θ., Μπουρντένας, Καραμάνης, Παπάγγελος, Καραμούτης, Τσιάρας Αθ., Παπαδόντας, Δαλλιός, Σταυρίδης, Μαλάκος, Κιουρτσής (Μπρισιμης, Τσακμάκης, Πάτσιος, Δημοβέλης, Κόκκας, Παπακώστας)
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Ακ. Ταυλαρίδης): Σπανός, Μπέκας, Στάικος, Παππάς, Φέρο, Ντινόπουλος, Μιχαντάς, Ζυγούρης, Ραφαέλο, Νούλας, Κοντογιάνηης (Γκάνιος, Μαρτινίδης, Χαλκιάς, Λάλλας).

 

 

OLYMPIK1 PELA K 14

 

K-14

Πάει τελικό η Ακαδ. Ολύμπικ (1)

ΚΕΡΔΙΣΕ 3-0 THN ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ

Η Ακαδημία Ολύμπικ(1) επιβλήθηκε της Πελασγιώτιδας με 3-0 στο γήπεδο Μακρυχωρίου και σφράγισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στο πρωτάθλημα της Κ-14 όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Νίκη Μιχαήλ-Ηρακλής Λάρισας που ορίστηκε για τις 19/5.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Μπακογιάννης, Τσιτσώνης και Μπατρακούλης.

 

 

AEL K13

DVTIEAS K13

 

K-13

Στον τελικό η ΑΕΛ

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ ΜΕ 4-0

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ-13 πανηγύρισε χθες η ΑΕΛ η οποία επικράτησε του Δωτιέα Αγιάς με 4-0. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Τζάρτας 3 και Χρυσόπουλος. Ο δεύτερος φιναλίστ θα αναδειχθεί από το σημερινό παιχνίδι
Ατρόμητοι/Θύελλα(1)-Πελασγιώτιδα.

 

 

Πηγή ταλέντων η Λάρισα

Η Λάρισα διαχρονικά αποτελεί αστείρευτη πηγή ταλέντων, μία πραγματική ποδοσφαιρομάνα. Ειδικά στα πρωταθλήματα υποδομής οι αυριανοί άσοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και δείχνουν τις ικανότητές τους. Kάθε Κυριακή η στήλη θα δίνει βήμα στους πρωταγωνιστές των μικρών πρωταθλημάτων, σύμφωνα πάντα με την κρίση των προπονητών τους και των υπεύθυνων των ακαδημιών κάθε συλλόγου.

 

Ν. Αντωνίου (Δωτιέας Αγιάς)

ANTONIOU

Άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο πατέρας του Σωτήρης και νυν προπονητής της ΑΕΛ. Ο μικρός Νίκος Αντωνίου δείχνει ότι έχει πολύ μέλλον στον χώρο του ποδοσφαίρου. Αγωνίζεται στην Κ-13 του Δωτιέα Αγιάς ως επιθετικός και διακρίνεται για την πολύ καλή τεχνική του και την ταχύτητα όπως επισημαίνει ο προπονητής του Βασίλης Ντακούλας.

 

Νέστωρ Δραχαλίβας (Οικονόμος Τσαριτσάνης)

DRAXALIVAS

Έχοντας μόλις συμπληρώσει τα 16 του χρόνια, ο αναστήματος 1,93 μ. τερματοφύλακας του Οικονόμου Τσαριτσάνης Νέστωρ Δραχαλίβας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του τόσο με την ομάδα του στο πρωτάθλημα «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ όσο και με τη Μικτή ομάδα Κ17 της ΕΠΣΛ. Με «προίκα» τις 6 συμμετοχές που πραγματοποίησε στο περσινό πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής (στο πρώτο του παιχνίδι, μάλιστα, απέκρουσε πέναλτι στην Πτολεμαΐδα), συνεχίζει να δουλεύει και ατομικά στις προπονήσεις του Οικονόμου με τον έμπειρο συμπαίκτη του Παναγιώτη Νούσια που αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα γι’ αυτόν. Όλα δείχνουν ότι το μέλλον ανήκει στον νεαρό Τσαριτσανιώτη...

 

Β. Μπιώτης-Κ. Τσαγκάλης (ΑΕΛ)

MPIOTIS TSAGKALIS

Δύο ακόμα αξιόλογοι επιθετικοί παίκτες των «βυσσινί» με τη φανέλα της Κ-15. Ο Βασίλης Μπιώτης με σημαντική παρουσία και στις Μικτές της ΕΠΣΛ και ο Κώστας Τσαγκάλης. Η δύναμη και η μαχητικότητα διακρίνουν τον πρώτο, ενώ τον δεύτερο η τεχνική και η φυσική κατάσταση σύμφωνα με τον προπονητή τους Κώστα Γούλα.

 

Λ. Δεληγιαννίδης (Προμηθέας)

DELHGIANIS

Ο Λεωνίδας Δεληγιαννίδης είναι γεννημένος το 2008 και ασχολείται με το ποδόσφαιρο τα τελευταία 7 χρόνια στην ακαδημία του Προμηθέα. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή με μεγάλη επιτυχία υπογραμμίζει ο προπονητής του Βαγγέλης Στεφανής.

 

Παραλειπόμενα και άλλα...

Κερδίζει τις εντυπώσεις η μικρή Ελένη

BALARH

Ένα ακόμα κοριτσάκι αγωνίζεται σε ομάδα αγοριών. Ο λόγος για τη μικρή Ελένη που φοράει τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς (Κ-13) και κερδίζει τις εντυπώσεις. Στη φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της Μαρία που την ακολουθεί ανελλιπώς στο γήπεδο.

 

Οικογενειακές στιγμές στο… γήπεδο

xatzis

Η οικογένεια Κώστα και Σταυρούλας Χατζή, με τον μικρό Δημήτρη που διαπρέπει στην Κ-12 της Ακαδ. Ολύμπικ.

 

GONEIS

…και μια ξεχωριστή παρέα που δηλώνει φαν της Δήμητρας Γιάννουλης. Από αριστερά η κ. Κωνσταντίνα, ο κ. Γιώργος και ο κ. Σταύρος με τα παιδιά τους, Δημήτρη, Θανάση και Δημήτρη αντίστοιχα που παίζουν στην Κ-12 της ομώνυμης ομάδας.

 

KOLONAS

Ο Δημήτρης και η Χρύσα Κολώνα με τον γιο τους Γιάννη που φορά τη φανέλα της Ακαδ. Ολύμπικ.

 

Από το Δημαρχείο στο... γήπεδο

SMYRLIS

Αν και περιορισμένος ο ελεύθερος χρόνος για τον αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αγιάς Βασίλη Σμυρλή, ωστόσο φροντίζει να είναι πάντα δίπλα στον μικρό Άρη που αγωνίζεται στην Κ-13 του Δωτιέα Αγιάς

 

Τα σημερινά ματς

Κ-15 Α’ Φάση- 9η
09:30, Club Βουτυρίτσα, Ατρόμητοι/Θύελλα-Ακαδ. Ολύμπικ
Κ-13-Ημιτελική Φάση- 1η
11:30, Club Βουτυρίτσα, Ατρόμητοι/Θύελλα(1)-Πελασγιώτιδα
Κ-12-Προημιτελική Φάση- 1η
11:30, Olympic Park, Ακαδ. Ολύμπικ(1)-Ατρόμητοι/Θύελλα(2

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass